Duncan Laurence op podium níet met blote billen

Duncan Laurence draagt in mei niet zijn adamskostuum op het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. In tegenstelling tot in zijn videoclip zal hij op het podium gewoon kleding aandoen. Dat heeft de zanger gezegd in RTL Boulevard. De videoclip van Duncan Laurence’ liedje Arcade laat zijn billen zien in vol ornaat. “Ik geef me letterlijk bloot, ja. Het is heel kwetsbaar. Dat was natuurlijk wel spannend. Alles is spannend in dit proces“, liet de zanger weten in de showrubriek.

Op het podium gaat Laurence anders gekleed. “Ja, ik heb kleren aan. We zijn heel druk aan het kijken welke kleren het meest geschikt zijn, maar ik heb zeker kleren aan. Maak je daar niet druk over. Het mag ook niet, hè?

Overigens zijn de billen van Laurence niet meer op de markt. “Ik heb een relatie, ja, en ik ben supergelukkig, maar hij heeft ervoor gekozen om buiten de media te blijven.”

Laurence zat vrijdag voor de tweede keer in De Wereld Draait Door, ditmaal om zijn liedje live te spelen. Gast Gerard Joling zei daar: “Ik hoop dat je één ding niet doet en dat meen ik uit de grond van mijn hart. Ik heb je nu een paar keer op televisie gezien en wat andere beelden van je gezien waarop je een hoedje draagt en een band om je hoofd hebt. Draag alsjeblieft geen hoedje.”

Laurence: “Ik beloof het.”

Joling: “Je bent een hartstikke mooie jongen. Je hebt een mooie baard en een prachtige kop met haar. Zorg dat je er zo staat. Het is allemaal puur. Ik ben lyrisch. Maar laat het hoedje thuis.”

Geen hoedje of jockstrap dus voor Laurence. Wat hij wél draagt zal ergens in de komende maanden bekend worden. Eén ding is zeker: “Ik ga voor de winst.

Het liedje Arcade en de billen van Laurence ziet u onderstaand:

Foto: RTL, AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen