Chantal Janzen wilde niet The Voice Kids presenteren

Chantal Janzen kan er prima mee leven dat RTL 4 ervoor heeft gekozen om Wendy van Dijk in de Voice-franchise te laten vervangen door niet één, maar drie presentatrices. Sterker nog: ze zou The Voice Kids niet eens willen presenteren. Dat zegt ze in gesprek met het AD. Janzen gaat de volwassen Voice doen, Lieke van Lexmond de bejaarden-Voice en Jamai Loman de kinder-Voice. “Wat ik niet wilde was alle drie de versies. Dan ben je wekenlang zichtbaar“, zegt Janzen.

The Voice Senior is nog wel leuk, maar The Voice Kids lijkt haar echt een ramp. “Met kids werken vlak voordat ze op moeten, daar ben ik ook niet zo goed in. Omdat ik ze wil behoeden voor teleurstellingen.”

Ook qua tijd ging het gewoon niet, aldus Janzen. “Maar als je allerlei ballen in de lucht moet houden als producent bij Chantal komt werken, is het heerlijk om mee te draaien in een goedlopende machine als The Voice.

Janzen relativeert haar rol als opvolger van Wendy van Dijk bij The Voice. “Ik moet eerlijk zeggen: als het format goed is, maakt het minder uit wie het presenteert.

Het AD-interview met Chantal Janzen kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen