RTL Boulevard kraakt Luizenmoeder af: ‘Magie kwijt’

RTL Boulevard mocht donderdagavond een voorproefje laten zien van de nieuwe aflevering van De Luizenmoeder, maar besloot het fragment met een flinke sneer richting de makers van de komedieserie. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Net als onder meer Angela de Jong van het AD vindt RTL Boulevard dat het wel een beetje klaar is met De Luizenmoeder, waarvan momenteel het tweede seizoen in volle gang is. “Zijn ze de magie een beetje kwijt?“, vroeg Luuk Ikink zich af.

Eric de Munck, een van de showdeskundigen van het programma, weet als medewerker van Boulevard maar al te goed wat het is om de magie kwijt te raken. Hij ziet hetzelfde gebeuren bij De Luizenmoeder. “Ik vind persoonlijk wel. Het draait héél erg om die leraren.”

Het eerste seizoen was volgens De Munck veel authentieker. “Ik vond het juist vorig jaar heel leuk dat het echt om de ouders draaide. Het is nu wat mij betreft ook iets te vaak over de top, dat je denkt: we hebben het wel gezien, het trucje is geweest.”

Hoofdrolspeler en schrijver van de serie Diederik Ebbinge liet eerder al weten dat hij geen oren heeft naar een derde seizoen en De Munck denkt dat dat maar beter is. “Ik denk dat het wel goed is als het na dit seizoen ook gewoon stopt.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen