Britt maakt programma’s voor Talpa in ruil voor paard

Britt Dekker gaat naast haar werk voor AVROTROS ook twee programma’s maken voor Talpa Network. In ruil daarvoor heeft John de Mol haar een paard gegeven. Dat meldt de realityster op Instagram. Dekker is erg verheugd met haar nieuwe door Talpa betaalde paard. “OMG. Eindelijk kan ik het jullie vertellen: I’VE GOT A NEW HORSE!!!!!! 😱 WELCOME TO THE FAMILY GEORGE!!!!!!!!! ZO BLIJ!!!! Bedankt Erland Galjaard, je mag een keer op George voor dit alles! 🦄💗.

De realityster heeft haar Talpa-gesprekken gevoerd met Galjaard. “It all started with me talking to Erland Galjaard for fun and om een lang verhaal kort te maken it ended with me getting my dream horse 💗.

Dekker, die haar verhaal in het Engels doet, is door het dolle heen. “Ik ga volgend jaar twee leuke programma’s maken voor de Nederlandse tv-baas John de Mol, die de eigenaar is van The Voice of Holland, Spanje, Amerika, Zweden, etc. Hij vroeg me om wat dingen op zijn zender te doen en ik zei: ‘Als ik het doe, geef me dan geen geld, maar geef me dit paard’, en hij zei: ‘Ja, oké!’ John vertelde me dat hij heel erg van dieren houdt. Dus John en Erland hebben me een vriend voor het leven gegeven: George.

Is de AVROTROS hier wel oké mee? “Ik moest het eerst checken bij mijn echte baas, de AVROTROS, maar zei vonden het goed om dit te doen voor mijn droompaard.

Wat ze precies gaat maken voor Talpa is nog een geheim. “Op mijn kanaal Paardenpraat TV kan ik alles zeggen wat ik wil, maar de televisiemensen worden heel boos als ik jullie iets vertel zonder het met hen te overleggen.

Tot slot bedankt Dekker haar manager. “Normaal krijgt ze twintig procent van alles, maar nu even niets. Heel erg bedankt aan mijn manager die me hier zo mee heeft geholpen.

Paard George is nu nog in Spanje, maar komt volgende week naar Nederland.

Britt en haar paard:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

OMG. Eindelijk kan ik het jullie vertellen: I’VE GOT A NEW HORSE!!!!!! 😱 WELCOME TO THE FAMILY GEORGE!!!!!!!!! ZO BLIJ!!!! Bedankt @erland.galjaard je mag een keer op George voor dit alles! 🦄💗 • • • • • TO MY FOLLOWERS WHO DON’T SPEAK DUTCH: How did this dream come true? It all started with me talking to @erland.galjaard for fun and om een lang verhaal kort te maken it ended with me getting my dream horse 💗 I will make next year 2 nice shows for Dutch-tv boss John de Mol, he is the owner of the Voice of Holland/Spain/America/Sweden etc. He asked me to do things on his channel and I said “if I do this; don’t give me money, but give me this horse” and he said “najah yes okay” John told me that he loves animals very very much. So John and @erland.galjaard gave me a friend for life: GEORGE ❤️ I first had to check this with my real boss at @AVROTROS but she said it was okay to do this for this dream horse: so many thanks to her!!!! I will tell you later what the things are that I will be doing, because at @paardenpraattv I can tell you everything that I want, but the television people will be very angry when I tell you guys something new without checking with them first.

Many thanks to my manager who helped me so much with this! Normally she gets a 20% fee and nu ff niks. But @lennekevaningen the horse tail is yours 😊🦄 George lives in Spain and next week he will come to my stable!!!!!!!! #talpaard #george #horses #newfamilymember #lovehim #unicorn #horsesofinstagram #spain #barcelonahorses #pre #PREhorse #stallion #dreamhorse #instahorse

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92) op

Foto: Ruud Baan

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen