Bastiaan Ragas ziet er nu uit als John Reid

Bastiaan Ragas, die vorig jaar nog elke week te zien was met Ragas Reist Rond op RTL 4, lijkt tegenwoordig als twee druppels water op John Reid. Hij zou aankomende dinsdag zo kunnen invallen bij De Rijdende Rechter. Dat bleek vrijdag in de uitzending van Shownieuws. Ragas was samen met zijn immer giechelende vrouw Tooske te gast bij een boekenfeestje en Shownieuws stond aan de rode loper. Alleen Tooske en de titelbank verraadden dat het om Bastiaan Ragas ging.

Net als John Reid altijd doet, ging Ragas uitgedost met een stoffig brilletje en dito sjaaltje op pad. Ooit bezorgde Ragas de kijker nog een frisse wind, maar Wikipedia leert dat hij anno 2019 bijna net zo oud is als de rijdende rechter: Ragas is 47 en Reid 51.

Ragas had overigens niet veel te vertellen. “Ik ben dol op feestjes en ze maken er altijd heel veel werk van bij het Boekenbal, dus het is heel leuk“, wilde hij kwijt.

Bastiaan en Tooske Ragas leerden elkaar in 2003 kennen bij de musical De 3 Musketiers. Ze waren destijds allebei al getrouwd, maar dumpten hun partners om met elkaar te gaan trouwen en drie dochters te fabriceren.

Mogelijk volgt er later vandaag nog relevant nieuws.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen