Bastiaan Ragas ziet er nu uit als John Reid

Geplaatst op za 23 mrt 2019 om 11:15

Bastiaan Ragas, die vorig jaar nog elke week te zien was met Ragas Reist Rond op RTL 4, lijkt tegenwoordig als twee druppels water op John Reid. Hij zou aankomende dinsdag zo kunnen invallen bij De Rijdende Rechter. Dat bleek vrijdag in de uitzending van Shownieuws. Ragas was samen met zijn immer giechelende vrouw Tooske te gast bij een boekenfeestje en Shownieuws stond aan de rode loper. Alleen Tooske en de titelbank verraadden dat het om Bastiaan Ragas ging.

Net als John Reid altijd doet, ging Ragas uitgedost met een stoffig brilletje en dito sjaaltje op pad. Ooit bezorgde Ragas de kijker nog een frisse wind, maar Wikipedia leert dat hij anno 2019 bijna net zo oud is als de rijdende rechter: Ragas is 47 en Reid 51.

Ragas had overigens niet veel te vertellen. “Ik ben dol op feestjes en ze maken er altijd heel veel werk van bij het Boekenbal, dus het is heel leuk“, wilde hij kwijt.

Bastiaan en Tooske Ragas leerden elkaar in 2003 kennen bij de musical De 3 Musketiers. Ze waren destijds allebei al getrouwd, maar dumpten hun partners om met elkaar te gaan trouwen en drie dochters te fabriceren.

Mogelijk volgt er later vandaag nog relevant nieuws.

Foto: SBS
18 Reacties op “Bastiaan Ragas ziet er nu uit als John Reid”


 1. Actries van Houten

  Die laatste zin. Volgens mij is dit de eerste keer dat MC aan zelfspot doet, waarvoor chapeau.

 2. liefkleinhertje

  Als je al zo’n dom wijf als die Tooske al uitnodigt op het boekenbal wat is dat dan voor zooitje daar ?
  En dan loopt die kwast van een Bastiaan er ook nog bij als je er op gaat letten zijn ze wel leuker dan Freek de Jonge maar op een manier die wel niet de bedoeling zal zijn .
  Ik vind het wel zielig voor die kinderen van dit KLEFFE stel die hadden ze beter te vondeling kunnen leggen.
  De linker en de rechter vleugel in de 2e kamer zullen het wel eens zijn dat iemand met het genen patroon van Tooske beter geen kinderen kan krijgen.

 3. Mark

  Tv kantine rolletje

 4. Jantien Visser

  Ik hoop die Tooske nooit meer tegen te komen in wat voor programma op welke zender dan ook. Bastiaan Ragas ziet er wel patent uit, maar door het zo lang met zo’n muts vol te houden vertelt veel over zijn karakter. Suffe sul, dus.

 5. Roxanne

  Sinds wanneer schrijven deze minkukels? Lekker in je Heemstede/Aerdenhout bubbel blijven en vooral nooit meer op TV komen. Als ik die koppen zie hebben ze zich goed aangepast aan hun woonomgeving van witte kraagjes, shawltjes en wie weet had hij ook een rode broek aan ….

 6. 123

  @Actries van Houten: Nee hoor, MC heeft regelmatig een cynische/sarcastische ondertoon met veel (zelf)spot. Dat zijn vaak de leukste berichten! 😀

 7. Lilly Labiamus

  Ha ha. Heerlijk artikel weer. Vals. Valser. Valst.

 8. Robert

  Was het niet Ronald Kahn die het had over de destructieve geest van Sylvana, nou dat klopt helemaal.
  Sylvana is ook verward, immers iemand die zegt dat een kinderfeestje als sinterklaas iets te maken heeft met het slavernijverleden is de weg volledig kwijt.
  En ja ik kan er niet omheen, Sylvana werkt als een rode lap op een stier en dan is het lastig de boel bij1 te houden.

 9. Trudy

  Walgelijk stel….

 10. Woi!lter

  Zo, mijn dag kan niet meer stuk na het lezen van dit MC-stuk.

 11. Wijze van Zion

  Gaat Tooske over de lectuurkeuze bij de kapper misschien…?

 12. Lies

  Hilarisch stukje proza van MC!

 13. Wilke

  Volgens mij is het Carlo Boshard als John Read.

 14. Brrrrrr..

  Voor dit stel is in beeld blijven een doel op zich geworden. En voor wie dan? Persoonlijk krijg ik altijd rillingen door m’n hele lichaam als ik deze mensen zie. Brrrrrr.. Weedzinwekkend!

 15. jan

  Hoedefak is John Read?

 16. Annoniemus

  Hij ziet er wel uit als John Reid , het verschil is dat John Reid hersens heeft !

 17. Zo ist, en niet anders.

  Wat overdreven alweer zeg, Reed is niet rood of rossig, die heeft gewoon donker haar, dus doe ff normaal aub !!

 18. WK

  Gadverdamme!! Lelijke, arrogante en niet collegiale smeerlap!! Denkt dat hij een soort Joop van den zender is maar is gewoon een pijpsletje.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.