Albert begrijpt dat Wes en Yo in het Journaal zaten

Albert Verlinde begrijpt best dat het scheidingsnieuws van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder dinsdag in het NOS Journaal zat. Dat heeft de SBS 6-ster gezegd in 6 Inside. De breuk tussen Wes en Yo is gewoon enorm groot nieuws, aldus Verlinde. “Het was echt big news. Niet alleen voor de entertainmentprogramma’s, maar toen ik naar huis reed zat ik op mijn telefoon te kijken (mag niet, red.) en dan zie je zelfs dat 101 van Teletekst het brengt. Dan is het dus echt nieuws.”

Thuis kleedde hij zich om voor het diner. “En gisterenavond zat ik aan een diner met allemaal mensen en toen werd ik gestoord omdat de NOS ook nog even wat dingen wilde weten over deze scheiding.”

Is het niet een beetje overdreven om dat in het NOS Journaal te hebben? “Ja, maar het geeft aan hoe groot het eigenlijk is. Dan ga je toch kijken waarom dat is en dat is omdat het toch een beetje de Nederlandse Beckhams zijn waarnaar je zit te kijken. Daarom hakt het er zo in.”

Sneijder plaatste woensdag nog een berichtje op Instagram dat hij de schuldige is. “Het impliceert dat hij meerdere keren vreemdgegaan is. Ik denk dat hij af en toe buiten het potje gepist heeft.”

De beelden van The Story of My Life waarin Cabau zegt dat ze Sneijder wel wat slippertjes zou vergeven, mocht 6 Inside niet uitzenden. “Wij hebben RTL gebeld of we dat konden uitzenden, maar die hebben met Xenia Kasper gebeld en die wil dat niet.”

Foto: Omroep MAX

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen