Youp van ’t Hek vindt napraatshows bejaardenvermaak

Youp van ’t Hek vindt de vele programma’s op televisie waarin wordt nagepraat over andere programma’s maar suf. Dat laat de cabaretier weten in de VARAgids. Van ’t Hek begrijpt niet waarom mensen naar babbelshows als MolTalk en Smaakt Naar Meer kijken. “Nu is televisie in dit soort gevallen niks anders dan een treurig transistorradiootje waarop een zootje mensen slap zit te ouwehoeren over amateurbakkers die de avond ervoor een cake hebben laten aanbranden.

Of dat ze moeten raden wie de Mol is, vervolgt Van ’t Hek. “Wat een bejaardenvermaak. En de grootste verwarring voor de licht dementerende oudjes is dat het vriendelijke Brabantse jurylid uit het bakprogramma ook weer de Mol had kunnen zijn.

Ook over voetbal wordt te veel nagepraat op televisie, vindt hij. “Als Studio Sport op zondagavond klaar is dan kan je naar Humberto zappen om hem met voetbalkenners te zien pruttelen over de gespeelde potjes.

Naast wat er al is, is dat te veel van het goede, meent Van ’t Hek. Dan ziet hij ook nog gebeuren hoe bestaande napraatshows als Veronica Inside worden uitgemolken. Hij doelt op het item met Henny Huisman.

Op die ‘zacht dementerende’ Huisman zit ook niemand te wachten, aldus Van ’t Hek in de gids (via Blendle).

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen