Wendy van Dijk vanavond voor het laatst in The Voice

Er is toch nog iemand die huilt om het vertrek van Wendy van Dijk bij The Voice of Holland. De presentatrice zelf. Dat laat ze weten op Instagram. De finale van het negende seizoen van The Voice is tevens de allerlaatste aflevering met Van Dijk als presentatrice, tenzij John de Mol het toch voor elkaar krijgt om de talentenjacht naar SBS 6 te verhuizen. Daar lijkt de presentatrice zelf niet op te rekenen, want ze reageert op de socials vrij emotioneel over haar naderende vertrek bij de hitshow.

Het is een bijzondere dag voor Van Dijk. “De finale. Vanavond! Niet alleen van de kandidaten die de afgelopen maanden zo hard gewerkt hebben om hier te staan, maar ook voor mij persoonlijk. Mijn laatste TVOH. Waaaah!

Hoe ziet haar afscheid eruit? “Afscheid heb ik al genomen. Vorige week na de show. Thuis. Tranen. En vandaag gaan we alleen maar genieten en ligt de focus op de kandidaten. Zoals altijd. Zij moeten shinen, het gaat om hun toekomst. Wie wordt The Voice van 2019? Laten we vanavond samen genieten en ik bedank jullie voor het kijken naar TVOH. Daar zijn we maar wat trots op!

Vervolgens komt Van Dijk met een tsunami aan hashtags. Daarin noemt ze Erland Galjaard haar ‘steun en toeverlaat’, bedankt ze Martijn Krabbé voor ‘alles wat ik van je geleerd heb en je vriendschap’ en John de Mol ‘voor alle kansen’.

Van Dijk is nog wel te zien in een serie van The Voice Kids.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen