Victoria Koblenko is de Ronald Molendijk van 6 Inside

Na slechts een paar optredens mag Victoria Koblenko zich nu al de Ronald Molendijk van 6 Inside noemen, oftewel: veruit de meest irritante deskundige in het programma. Dat blijkt uit de uitzendingen op SBS 6. Koblenko vindt zichzelf erg belangrijk, erg grappig, ze hindert ook, krijst en is ontzettend nadrukkelijk aanwezig. Gisteren hing ze aan het eind van de aflevering zelfs half bij Albert Verlinde om de nek. Ze gedraagt zich als iemand die een grootverbruiker van egodrugs is.

Het wordt steeds duidelijker dat ook Albert Verlinde en Jan Versteegh zich groen en geel ergeren aan deze mevrouw. Zo ook gisteren tijdens een dertien-in-een-dozijn-item over veganistisch eten.

Zelfs mij zou een vegan lifestyle best wel ver gaan. Ik ben 95 procent vegetariër. Eens per twee maanden eet ik vlees, maar goed. Daar maak ik geen reclame voor“, zei ze, waarna ze merkwaardig genoeg uitgebreid begon te giechelen. “Wat belangrijk is, is dat de mensen het de laatste tijd niet alleen doen voor hun gezondheid, maar vooral om de planeet te steunen.”

Daarop wilde Versteegh een vraag stellen: “Ja, maar gezondheid…”

Toen begon Koblenko gewoon te schreeuwen: “Nee, Jan, laat me nou! Geef me één minuut.”

Even later merkte Versteegh op: “Dan nog: de mensen die vegetarisch of veganistisch leven… Weet je hoeveel palmolieplantages daarvoor geplant moeten worden en sojaplantages? Laten we niet doen alsof vegetarisch of veganistisch eten de heilige graal is.”

Daarop begon Koblenko alwéér te krijsen: “Hé, hé, hé: rustig Jan! Wil je een frikandelletje? Je hoeft mij niet aan te vallen…

Ze vindt zichzelf erg komisch, maar Versteegh denkt daar anders over. “Dat is al twee keer dezelfde grap“, zei hij met een uitgestreken gezicht.

Verlinde riep de mensen op om te ‘flexitariën’. Koblenko vervolgens tegen Verlinde: “Wat ik al doe, wat ik al doe, Jan! Jan, ik noem jou steeds Jan! Oooh!!!!!!

Vervolgens hing ze half bij Verlinde om de nek. Verlinde wees haar af: “Nee, nee, je bent nog niet toe aan jouw 5 procent vlees, dus we gaan gewoon even door.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen