Valerio Zeno sprak Dennis Weening moed in na RTL-exit

Geplaatst op Wed 13 Feb 2019 om 10:45

Valerio Zeno heeft Dennis Weening moed ingesproken na zijn ontslag bij het tv-programma Expeditie Robinson van RTL 5. Dart vertelt de presentator in De Telegraaf. Zeno is vorig jaar aan de kant gezet door BNN, dus weet precies wat Weening doormaakt. “Ik heb wel eerder even zonder werk gezeten, dan sla ik een andere weg in. Ik sprak Valerio, hij heeft hetzelfde meegemaakt bij Bnn, waar zijn contract niet werd verlengd. ’Den, dit zorgt ervoor dat we weer creatief moeten zijn’, zei hij.

Het inspireerde Weening. “Toen ben ik gelijk gaan schakelen. Het idee voor mijn eigen bedrijf had ik al langer, maar met een vast contact word je een beetje lui; je denkt ’dat komt nog wel een keer’. Ik ben nu keihard aan het werk en heb het drukker dan ooit!

Weening doet nu iets voor de tv-zender Spike, hij doet mee aan de AVROTROS-show The Big Escape en hij heeft een eigen bedrijf. “Inmiddels heb ik een hele stal aan bekende Nederlanders die ik mag vertegenwoordigen, voor wie ik sociale media-campagnes ga opzetten.

Maar: “Natuurlijk ga ik Expeditie Robinson wel missen. Ik heb het zeven jaar gedaan.

Het Telegraaf-interview met Dennis Weening kunt u hier lezen.

Foto: BNNVARA, RTL
7 Reacties op “Valerio Zeno sprak Dennis Weening moed in na RTL-exit”


 1. k

  Ze hebben dus nooit een cent gespaard, lees ik tussen de regels door.

 2. Reaguurder2.0

  Dennis hoort bij Expeditie Robinson… vind nog steeds de keuze van RTL echt heel dom

 3. Roger

  Ik wil Ernst Paul Hasselbach terug.

 4. critikast

  Ik wil het programma van de buis ….mag dat ook? En Weening en Zeno samen de kleffe kliko in ! Opruimen die zooi !

 5. Minder of Mirjam

  Heerlijk dat Valerino Werkt-op-je-Zeno-en niet meer op TV is.

 6. Marcooo

  Dennis is drukker dan ooit. Met solliciteren. Te weinig talent. Net als Valerio. En te veel kapsones. Net als Valerio. En tot nooit meer ziens op tv. Net als Valerio.

 7. saab 93

  valerio? wie is dat nu ook al weer,nooit van gehoord

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.