Valerio Zeno sprak Dennis Weening moed in na RTL-exit

Valerio Zeno heeft Dennis Weening moed ingesproken na zijn ontslag bij het tv-programma Expeditie Robinson van RTL 5. Dart vertelt de presentator in De Telegraaf. Zeno is vorig jaar aan de kant gezet door BNN, dus weet precies wat Weening doormaakt. “Ik heb wel eerder even zonder werk gezeten, dan sla ik een andere weg in. Ik sprak Valerio, hij heeft hetzelfde meegemaakt bij Bnn, waar zijn contract niet werd verlengd. ’Den, dit zorgt ervoor dat we weer creatief moeten zijn’, zei hij.

Het inspireerde Weening. “Toen ben ik gelijk gaan schakelen. Het idee voor mijn eigen bedrijf had ik al langer, maar met een vast contact word je een beetje lui; je denkt ’dat komt nog wel een keer’. Ik ben nu keihard aan het werk en heb het drukker dan ooit!

Weening doet nu iets voor de tv-zender Spike, hij doet mee aan de AVROTROS-show The Big Escape en hij heeft een eigen bedrijf. “Inmiddels heb ik een hele stal aan bekende Nederlanders die ik mag vertegenwoordigen, voor wie ik sociale media-campagnes ga opzetten.

Maar: “Natuurlijk ga ik Expeditie Robinson wel missen. Ik heb het zeven jaar gedaan.

Het Telegraaf-interview met Dennis Weening kunt u hier lezen.

Foto: BNNVARA, RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen