Ster voelt zich gesteund door Angela de Jong

De Ster voelt zich gesteund door Angela de Jong in hun verzet tegen hun eigen afschaffing. De organisatie wijst erop dat de AD-opiniediva óók voor het behoud van de reclameblokken is. Dat is te lezen op Twitter. NPO-baas Shula Rijxman wil graag dat de Ster wordt afgeschaft, maar alleen als Den Haag volledig in het financiële gat springt dat ontstaat. Daar is de politiek nu serieus over aan het praten. Ster-baas Frank Volmer sprak zich onlangs nadrukkelijk uit tegen afschaffing van de reclames.

De Ster vindt het fijn dat Angela de Jong aan hun zijde staat. “Niet alleen Ster-baas Frank Volmer vindt het afschaffen van Ster reclame een absurd voorstel, ook journaliste Angela de Jong kan wel een betere bestemming bedenken (bijvoorbeeld zorg en onderwijs) voor die 80 cent per persoon per maand voor een reclamevrije publieke omroep“, twittert de Ster.

De Jong is om twee redenen tegenstander van opheffing van de Ster. Ten eerste vreest ze dat ze helemáál nooit meer van de bank af komt als de Ster wordt afgeschaft. Nu kan ze tijdens de reclames nog af en toe een koekje pakken.

Ten tweede vindt De Jong 80 cent per persoon per maand te veel geld. Dat geeft ze liever uit aan meer boodschappen bij de Lidl, heeft ze laten weten.

Foto: RTL

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen