SBS-sterren Frank en Rogier vinden 6 Inside bagger

SBS 6-sterren Frank Jansen en Rogier Smit, bekend van Paleis voor een Pikkie, vinden de vooravondshow 6 Inside volstrekte bagger. Dat laten ze weten in weekblad Story. Frank en Rogier kunnen zich vinden in de kritiek dat het decor van 6 Inside op het niveau lokale omroep zit. “Wij moeten altijd met een krap budget een kleine ruimte inrichten. Nu heb je een programma waaraan ongelooflijk veel geld wordt uitgegeven. Maar daarvan denk ik: jongens, is dat nu van deze tijd?“, laat Frank weten.

Het is gewoon een blamage, meent Frank. “Ik vind het niet sprankelend en de mensen die het werk moeten doen komen er niet goed in uit. Ontzettend jammer, want er werken allemaal capabele mensen.”

Frank vindt Jan Versteegh prettig om te zien, maar: “Nu wordt hij een pratende pop in dat saaie interieur.

Het programma zit gewoon in een verkeerd jasje, vult Rogier aan. “Je kunt niet zomaar een ronde tafel neerzetten voor een traliewerk en een stenen achtermuur. Dan lijkt het voor mij – en ik denk ook voor de kijker – alsof ze in een kelder zitten.”

Het Story-interview met Frank en Rogier kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen