Rick Brandsteder: ‘Angela voert hetze tegen Temptation’

Angela de Jong voert al jaren een hetze tegen Temptation Island. Daarom beweert ze dat de verleiders fors betaald krijgen voor seks met kandidaten. Dat heeft presentator Rick Brandsteder gezegd op Radio 538. De Jong zei gisteren in de ochtendshow van het AD dat de verleiders 3.000 euro krijgen als het hen lukt om te zoenen met een kandidaat en 10.000 euro als het hen lukt om seks te hebben. Ter vergelijking: de sterren van Adam Zkt Eva VIPS verdienen 10.000 euro.

Brandsteder ontkent dit ten stelligste. “Dat zijn mooie bedragen, ha ha. Ik had het nog niet gehoord, maar net zoals elk jaar voert Angela een beetje een hetze tegen het programma. Dat is alleen maar welkom, want hoe meer aandacht, hoe beter, denk ik dan.”

Zuigt De Jong dit uit haar duim? “Die is niet goed ingevoerd, want het klopt sowieso niet. We betalen de koppels én de verleiders helemaal niks, dus dan is dat ook weer duidelijk meegemaakt. Die koppels zijn er om hun relatie te testen en die verleiders hebben eigenlijk een soort betaalde vakantie. Dat is allemaal al genoeg. We proberen het ook zo oorspronkelijk en echt mogelijk te houden.”

Het is De Jongs werk om overal een meninkje over te droppen, aldus Brandsteder. “Het is logisch dat als een programma zo goed bekeken wordt, dat er ook een mening van een columnist komt.”

Vorig jaar gingen De Jong en Brandsteder de confrontatie met elkaar aan over Temptation Island in de talkshow van Jeroen Pauw.

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen