Piet Paulusma zegt samen met Matthijs ‘oant moarn’

Piet Paulusma werd dinsdagavond met alle egards ontvangen door Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. Aan het eind van de uitzending verhuisden alle gasten en het publiek zelfs naar buiten voor zijn weerbericht. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Paulusma wordt er na 23 jaar uitgegooid door SBS 6 en Van Nieuwkerk sprak daarom uitgebreid met de weerlegende. De uitzending was echter niet compleet zonder typisch weerbericht à la Piet Paulusma.

Of de deal met Omroep MAX doorgaat of niet, Paulusma wil in elk geval online door met zijn weerbericht. “We gaan de eerste online maken met elkaar. Dat gaan we nu doen“, zei Van Nieuwkerk.

Die online werd buiten de DWDD-studio opgenomen. “We gaan met z’n allen jongens de studio uit richting het Westerpark en daar doet Piet z’n weerbericht. Wij staan eromheen. We zullen dan allemaal Oant Moarn nazeggen, denk ik, dat zien we wel. Michael Prins maakt ondertussen muziek: Everywhere You Go, You Always Take The Weather With You. Tijdens onze stille tocht naar buiten speelt Michael. Ben je klaar?

Paulusma: “Ja, ik ben er klaar voor. Nou, dan gaan we die kant op.”

Tijdens het speciale Paulusma-weerbericht in DWDD vertelde Van Nieuwkerk dat zijn lievelingsweer ‘april in Parijs’ is. Ook zei iedereen ‘oant moarn’ met elkaar.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen