Eddy Keur: ‘John de Mol ziet wel wat in me’

Eddy Keur mag dan wel de laan uit zijn gestuurd door het Radio 538 van John de Mol, maar toch denkt hij dat de mediatycoon hem wel een talent vindt. Dat zegt de presentator van RTV Noord-Holland in gesprek met Patrick Kicken op Spreekbuis.nl. Op de vraag of De Mol fan van hem is, antwoordt hij: “Dat is een beetje raar om te zeggen. Ik denk dat hij wel wat in me ziet want er gebeurt niks op een zender als John er niet achter staat. Ik had nooit op Radio 10 of 538 gezeten als John het niet wil.

Waarom werd hij na twee jaar in de 538-nacht dan op straat gezet? “Dat kwam door de PvdA met hun regels over vaste contracten. Ik deed het programma eerst een jaar, dat was de periode die we hadden afgesproken. Dat hebben we verlengd en toen kwam het punt dat ze me in vaste dienst moesten nemen en dat was geen optie.

Keur had graag met losse contracten doorgewerkt, maar dat mocht niet van Lodewijk Asscher, stelt hij. “De bazen van 538 waren er ook niet blij mee.

Ik had een mooie laatste uitzending met alle bazen, honderd man publiek en met een lach en een traan. Ik kijk er met veel plezier op terug.”

Het hele interview met Eddy Keur kunt u lezen en luisteren op Spreekbuis.nl.

Foto: RTV Noord-Holland

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen