Nick & Simon zeggen ja tegen The Voice bij SBS 6

Geplaatst op Tue 19 Feb 2019 om 12:30

SBS 6-sterren Nick Schilder en Simon Keizer keren graag terug als duocoach in The Voice of Holland als de talentenjacht daadwerkelijk naar hun zender verhuist. Dat hebben ze maandagavond gezegd in 6 Inside. Nick en Simon zaten als duocoach in de eerste drie seizoenen van The Voice, net als Roel van Velzen. Ze maakten daarna plaats voor Ali B en Ilse DeLange. Het is allemaal alweer een flinke poos geleden. “Het is alweer acht jaar geleden voor ons“, zo laat Simon weten.

Met name Nick denkt nog vaak terug aan die tijd. Hij zegt: “Het is niet iets waar je zomaar ‘ja doen we’ tegen zegt, want het moet echt wel goed ingepland worden. Het is wel zo dat het me heel leuk lijkt. Soms als ik het zie mis ik het nog steeds wel eens.”

Albert Verlinde zou het leuk vinden. “Als ooit die verhuizing gaat plaatsvinden van RTL naar SBS zou het dus zomaar kunnen dat die heren weer in die stoelen gaan zitten. Voorlopig gaan ze De Mannen van Taal doen bij SBS.”

Wel adviseert Verlinde hen om muziek altijd op de eerste plaats te laten komen. “Ik vind het leuk dat ze weer teruggaan naar hun muzikale roots. Op een gegeven moment waren ze alleen nog maar bezig met presenteren en nu zie je dat ze denken: ons echte vak is toch echt muziek maken.”

Je ziet heel vaak dat als zangers gaan presenteren dat het oude vak een beetje verdwijnt en dat zou bij deze jongens doodzonde zijn.”

Foto: SBS
27 Reacties op “Nick & Simon zeggen ja tegen The Voice bij SBS 6”


 1. Mario de pizzabakker

  Big mistake, Nick en Simon zijn helemaal niet leuk, en waren volledig kritiekloos als coaches.
  Huidige line up werkt prima, heb alleen het idee dat Lil kleine er nog beter in moet komen.

 2. Paul

  Mijn god zeg.
  Talpa/SBS staat voor zielig.

 3. Lieke van Lexmond Lover

  Beter dan die Lil kleine in ieder geval

 4. Paolo

  Pfff. Keizer, Smit, zo heet iedereen daar wel zo ongeveer. Allicht zeggen ze ja. Een ‘leuk’ vakantieprogrammatje nog met die ene gast, Tol ( nog zo’n naam) en maar lol hebben jongens. Rupsje nooitgenoeg he?1

 5. Grover

  Geen kip die hier nog naar kijkt. Uitgekauwde rotzooi.

 6. Nou

  Ze scoren geen hits meer sinds de opzet van de hitlijsten anders is (lees: je eigen platen opkopen werkt niet meer), dus de Volemdammers moeten wel anderr werkzaamheden aangrijpen.

 7. Sven L.

  Veel op tv = volle agenda. Dat trucje heeft Joling uitgevonden.

 8. Kris

  Echt een flop, die hele voice mag van mij wel ophoepelen. Vol condoom BAH!

 9. Trudy

  De2 trekpoppen van SBS hebben weer geld in het laadje geen hond die meer kijkt naar die 2 ……..

 10. Wendeline

  Jongens, wat een negativiteit.

 11. Erik

  @Nou heeft een punt. In de streaming en playlist lijsten komen N&S al jaren niet meer voor. Terwijl Nederlandstalige muziek heel Spotify beheerst.

 12. Freddie

  Het was 10 jaar geleden een geweldig duo en optredens te over. Ze hebben gekozen voor SBS en de vreemde spelletjes en werden opeens presentator. Het waren toch zanger? Ik begrijp dat niet, was verder gegaan met de muziek.

 13. Noëlla

  Vroeger scoorde ze hit naar hit, maar nu kunnen de meeste mensen geen hit meer van ze opnoemen van de laatste 5 jaar. Ik heb eens een documentaire gezien over de gevolgen van The voice op een kind en dit meisje vertelde dat Nick & Simon er alleen waren als de camera’s draaide en ze verder nooit contact met ze had. Zo zie je maar weer. Die ‘coaches’ zitten er puur voor het geld en gaan je echt niet coachen terwijl ze ergens op een bedrijfsfeest 5 tot 10 duizend euro kunnen verdienen door 6 liedjes te zingen met een tape.

 14. Mediaprak

  Volgens mij kan zelfs Youp vt Hek rustig zeggen dat hij wel voor SBS, Voice teamcaptain wil worden hahaha

 15. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Nick en Simon.
  Dus.

 16. Coca Cola

  Ja doe ze maar weer terug, Ilse ook en Van Velzen ook, alleen Anouk houden. Die rappers slaan sowieso nergers op en Waylon neemt zichzelf te serieus.

 17. pleps

  leuk weer terug deze camping artiesten

 18. Robert

  Natuurlijk trekken die nep zangers naar het grote geld.

 19. liefkleinhertje

  Dat SBS6 word een groot varkenskot en deze 2 jokers zullen daar goed in passen.

 20. Annie

  Ik ben een beetje Nick en Simon-moe, Ook Jan Smit en Kees Tol.Ze worden ons door de strot geduwd.

 21. Donald Dumb

  Niks & Niemand zeggen overal ja op. Als het maar aandacht oplevert…

 22. Guus

  Bek dicht Ano Nymous!

 23. Jodocus

  Verkeerde topic Guus?

 24. Anus Nymous

  @Jodocus
  Meteen vertrekken!

 25. Anja

  Ja hoor natuurlijk alweer wat Volendams bloed erin.
  Om reiskosten te besparen zou het beter zijn een tv studio in Volendam te bouwen.

 26. Renate

  @Anja
  Die zijn er al lang!

 27. Renee

  Vond Nick en Simon vroeger heel leuk. Nu te veel en te vaak op TV met allerlei onzinnige programma’s. Simon denkt dat hij rijp is voor het theater. Wellicht voor het volk uit Purmerend en omstreken die ook gek zijn op valszingers Tino Martin. Lekker niveau brrrr.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.