Nick & Simon zeggen ja tegen The Voice bij SBS 6

SBS 6-sterren Nick Schilder en Simon Keizer keren graag terug als duocoach in The Voice of Holland als de talentenjacht daadwerkelijk naar hun zender verhuist. Dat hebben ze maandagavond gezegd in 6 Inside. Nick en Simon zaten als duocoach in de eerste drie seizoenen van The Voice, net als Roel van Velzen. Ze maakten daarna plaats voor Ali B en Ilse DeLange. Het is allemaal alweer een flinke poos geleden. “Het is alweer acht jaar geleden voor ons“, zo laat Simon weten.

Met name Nick denkt nog vaak terug aan die tijd. Hij zegt: “Het is niet iets waar je zomaar ‘ja doen we’ tegen zegt, want het moet echt wel goed ingepland worden. Het is wel zo dat het me heel leuk lijkt. Soms als ik het zie mis ik het nog steeds wel eens.”

Albert Verlinde zou het leuk vinden. “Als ooit die verhuizing gaat plaatsvinden van RTL naar SBS zou het dus zomaar kunnen dat die heren weer in die stoelen gaan zitten. Voorlopig gaan ze De Mannen van Taal doen bij SBS.”

Wel adviseert Verlinde hen om muziek altijd op de eerste plaats te laten komen. “Ik vind het leuk dat ze weer teruggaan naar hun muzikale roots. Op een gegeven moment waren ze alleen nog maar bezig met presenteren en nu zie je dat ze denken: ons echte vak is toch echt muziek maken.”

Je ziet heel vaak dat als zangers gaan presenteren dat het oude vak een beetje verdwijnt en dat zou bij deze jongens doodzonde zijn.”

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen