Miljuschka niet bezig met overstap naar Talpa

Miljuschka Witzenhausen is helemaal niet bezig met een eventuele overstap naar Talpa Network. Het is niet aan de orde. Dat geeft de culinair expert van RTL Boulevard aan in Veronica Magazine. SBS 6 heeft nu elke avond, voordat kijkcijferdwerg 6 Inside begint, het programma Wat Eten We op het menu staan. Aangezien John de Mol volop sterren aan het aftappen is bij RTL, zou een overstap van deze tv-persoonlijkheid ook een mogelijkheid zijn. Ze gaat echter niet.

Gevraagd of een overstap iets voor haar is, zegt Witzenhausen: “Die vraag ligt in een totaal andere lijn dan waar ik nu mee bezig ben, 24Kitchen en Japan. Het is niet iets wat in me is opgekomen de afgelopen tijd, nee.

Jamai Loman en Lieke van Lexmond vinden het heerlijk dat al hun collega’s moven naar SBS. Ze denken dat het goed is voor hun eigen carrière. “O, zo denk ik helemaal niet“, zegt Witzenhausen.

Ze vervolgt: “Als ze omhoog zitten en ze willen dat ik iets presenteer, dan doe ik dat met liefde, maar ik denk serieus dat er legers mensen zijn die dat beter kunnen dan ik.

Tot slot benadrukt Witzenhausen dat ze alleen programma’s over eten wil maken.

Foto: RTL

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen