Heel Holland Bakt blijft een winterprogramma

Het experiment om Heel Holland Bakt te verplaatsen van de zomer naar de winter is meer dan geslaagd. Volgend seizoen keert de show dan ook terug als wintershow. Dat heeft presentator André van Duin vanochtend gezegd op Radio Veronica. Heel Holland Bakt sloot het zesde seizoen zondagavond af met een monsterscore: 4 miljoen kijkers, hoger dan Boer Zoekt Vrouw. “Ja, wat geweldig. Ik ben er nog zeer beduusd van. Het is toch ongelooflijk dat we nog hoger gaan dan vorig jaar?

Omroep MAX houdt dan ook vast aan het winterslot. “Ja, dat zit er wel dik in en ook waarschijnlijk wel weer in dezelfde periode, want dat is heel goed bevallen in de winter. Bakken is natuurlijk ook een beetje een winterbezigheid, dus dat gaan we volgend jaar zeker weer doen.”

Blijft Van Duin de presentator? “Ja, bij leven en welzijn ga ik dat weer presenteren. Heel Holland Bakt gaat altijd door natuurlijk. Dat bestaat nog wel een tijdje.”

Jurylid Janny van der Heijden vertelt op NPO Radio 2 dat ze ook erg blij is met de verhuizing naar de winter. “Ja, heel erg. Ik denk dat de winter ook eigenlijk bij uitstek een moment is om hier naar te kijken en nog meer dan in de zomer. Iedereen zit lekker gezellig binnen en de geur van baksels past daar misschien meer bij.”

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen