Georgette Schlick hoopt dat Twan Huys nog gaat scoren

Georgette Schlick, de baas van RTL Late Night-producent Blue Circle, hoopt dat Twan Huys op een gegeven moment nog gaat scoren. Dat heeft ze gezegd in het programma BM Talk van Broadcast Magazine. Huys scoort al zo lang slechte kijkcijfers dat een laagterecord niet eens meer nieuws is: killing. “Jij legt mij woorden in de mond dat ik daar niet heel tevreden over ben. Kijk, ik vind het jammer dat het programma vanaf het begin eigenlijk niet echt de tijd is gegund“, vertelt ze.

Ze doelt op de media, die al direct bovenop de slechte kijkcijfers zaten. “Daarvan hebben zowel RTL als wij gezegd: ‘Wij gaan het die tijd gewoon wel geven.’ Hoe lang die tijd gaat zijn… Wij hopen dat je op een gegeven moment gaat zien: oké, het publiek heeft het opgepakt.”

Hoe gaat het nu met de kijkcijfers? “Wij zien daar wel, zij het in kleine stapjes, een verbetering in. Laten we eerlijk zijn: iedere talkshow die ooit begonnen is stond er echt niet in een paar maanden. Niet één. Dat is eigenlijk alles wat ik erover wil zeggen.”

Ik vind het jammer dat zowel het programma als Twan zo gebasht is in de pers. Het gaat gelukkig wat beter nu. Wij willen gewoon samen met RTL een mooi programma maken en de kijker wil een mooi programma zien. De kunst is dat we dat nu zo snel mogelijk naar elkaar zien te krijgen. De tijd zal het vertellen.”

De BM Talk met Georgette Schlick kunt u hier bekijken.

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen