Geert Wilders gastredacteur bij ‘PVV-hatend’ WNL

Geplaatst op Wed 20 Feb 2019 om 14:00

Geert Wilders is binnenkort te zien als gastredacteur en presentator bij WNL, de omroep die hij onlangs PVV-haat verweet. Dat zegt omroepdirecteur Bert Huisjes op Twitter. Wilders sprak er zijn ongenoegen over uit dat zijn partij niet welkom was bij het Provinciale Staten-debat in WNL op Zondag. “PVV-haters van WNL op Zondag nodigen tweede partij van Nederland niet uit bij verkiezingsdebat. Ongelooflijk“, zei hij vorige week. Een onterechte opmerking, aldus Huisjes.

De PVV is volgens Huisjes wél gevraagd. “Voor iedereen die het jammer vindt dat PVV deze zondagen niet bij WNL aanwezig is. De partij is en blijft van harte welkom. Dat blijkt ook uit onze vele uitnodigingen. We respecteren het als er geen interesse is, het niet goed uitkomt of een afspraak niet tot stand kan komen.

De woede van Wilders valt allemaal wel mee, meent Huisjes. “Voor iedereen die het jammer vindt als de PVV in de opmaat naar de verkiezingen zou ontbreken bij WNL leuk nieuws: binnenkort is Geert Wilders gastredacteur en presentator bij WNL.

Wilders krijgt een eigen aflevering van Goedemorgen Nederland. “Net als Mark Rutte, Sybrand Buma, Gert-Jan Segers, Rob Jetten, Lodewijk Asscher, Henk Krol en Lilian Marijnissen.

Lees ook: Geert Wilders woest op Omroep WNL: ‘PVV-haters’ (vorige week)

Foto: PowNed
18 Reacties op “Geert Wilders gastredacteur bij ‘PVV-hatend’ WNL”


 1. Will van Bil

  Langzaam maar zeker beginnen media in te zien dat op ‘rechts’ zomaar eens een verdienmodel zou kunnen zitten. Joh, echt!?

 2. 123

  Hmm, maar geen Jesse Klaver. Terwijl GroenLinks toch echt de grootte oppositiepartij op links is.

 3. 123

  grootte = grootste

 4. Woensdag

  WNL is er alleen voor extreem rechts.

 5. Steven

  Langzaam maar zeker blijkt dat de PVV helemaal niet wordt achtergesteld of wat dan ook, maar dat ze bijzonder veel aandacht krijgen. Al jarenlang.

 6. Sander

  Will van Bil, dat rechts een verdienmodel zou zijn valt wel mee hoor. Er kijkt geen hond naar Powned, Jensen, etc. Ik ga er eerder vanuit dat Wilders onderhandeld heeft dat er vooral niet teveel kritische vragen gesteld mogen worden, want normaal gesproken kiest hij alleen maar de veilige havens en echokamers.

 7. Ano

  Waar is GroenLinks? Geen uitnodiging gehad?..

 8. Benny K.

  Als het net zo kritisch wordt als het interview met Rick Nieman, snap ik dat hij daar gaat zitten….

 9. Grace321

  Wnl is links geworden

 10. Will van Bil

  @Sander

  Agree to disagree. De ” stonden niet voor niks tussen het woord rechts. Vrij vertaald vind ik dat rechts de zwijgende massa is die langzaam steeds mondiger begint te worden. Mensen die murw zijn geslagen door de kabinetten Balkenende 1 t/m 800. Die beduveld zijn door Rutte cum suis. Mensen die in de basis dit land hebben groot gemaakt, mensen met een calvinistische grondslag en leven bij het adagium ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’.
  Ik denk dat die doelgroep ongekend groot is en zich herkennen in een podium dat hen dat geluid geeft. En die podia zullen naar mijn bescheiden mening alleen maar groeien.

 11. Godefroy France

  Groenlinks is een criminele organisatie, !!!! RARA !!!!vandaar geen uitnodiging!!!

  PVV samen met FVD tegen links/islamitisch/antisemitisch nederland,,,,,
  Dus anti DENK, groenlinks, D66, pvda, pvdd !!!!

  Nederland Herrijst !!! bruinhemden en dubbelpaspoort geteisem en nederland haters
  wegwezen !!!

 12. Reagerard

  Dankzij held Geert Wilders spreken we in dit land nog Nederlands en zijn de kerken nog open.
  Zodra de moslims het voor het zeggen krijgen, worden alle kerken platgebrand, moeten we allemaal Arabisch praten, moeten de vrouwen hoofddoekjes dragen en wordt de Bijbel verboden!

 13. Aphex Twin

  Wilders is een done deal. Roepen en werkelijk niets presteren.

 14. WNL enge zender van de foute Telegraaf

  Huisjes een zender(zet)baas van de foute Telegraaf. Enge zender met rare rechtse trekjes. Gesubsidieerd door de Nederlandse burger die niets heeft met deze proletarisch zender.

 15. Paulissimo

  WNL is een gruwelijke overbodige kut oproep. Zogenaamd vrolijk rechts, maar in werkelijkheid een VVD propaganda zender. Doordeweeks in de ochtend uitzendingen presentatie door no brains giechelende huppelkutjes. Op zondagmorgen zit er natte tosti Rick Nobody. Tieft op met die rotzooi.

 16. J.Bouwmeister

  Wat zijn de mensen die niet op de pvv of fvd stemmen toch dom of eigenwijs.

 17. Anti PVV

  De PVV zal nergens aanschuiven, durven geen verantwoordelijkheid te nemen en ook nooit regeren.

 18. anoniem

  Misschien moet ik ook maar mijn haar gaan blonderen, dan ziet niemand dat ik stiekum grijs word.. :-)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.