Frank en Rogier halen neus op voor contract bij Talpa

SBS 6-sterren Frank Jansen en Rogier Smit beleven veel plezier aan hun programma Paleis voor een Prikkie, maar zijn niet te porren voor een exclusief contract bij moederbedrijf Talpa Network. Dat laten ze weten in weekblad Story. Frank en Rogier hebben helemaal geen zin om zich vast te laten leggen door mediagrootheid John de Mol, hoe hard hij ook met zijn portemonnee rammelt. “Ze boden ons een meerjarig contract. Daar stond een gigantisch bedrag tegenover“, zegt hij.

Frank vult aan dat geld niet hun belangrijkste drijfveer is. “Wij hebben het contract afgewezen. We doen Paleis voor een Prikkie omdat we het leuk vinden. Het staat heel dicht bij ons.”

Onder zo’n Talpa-contract word je op een gegeven moment voor van alles opgetrommeld, meent hij. “Als je zo’n contract tekent dan krijg je allerlei extra verplichtingen. Dan word je ook gevraagd om in andere programma’s te verschijnen.”

Je kunt dan niet zeggen dat je daar geen zin in hebt. Dan beperk je dus je vrijheid en die is voor ons juist zo belangrijk.”

Het Story-interview met Frank en Rogier kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen