NPO-themakanalen bij NLZIET: ‘Meer waar voor je geld’

Geplaatst op do 28 feb 2019 om 16:00

De vijf themakanalen van de NPO worden ook toegevoegd aan het zenderpakket van NLZIET, de gezamenlijke videodienst met RTL en Talpa. Hiermee komt het totaal aantal zenders op 21. Dat heeft het platform laten weten. De andere tv-zenders die live worden aangeboden zijn NPO 1, 2, 3, RTL 4, 5, 7, 8, Z, SBS 6, Disney XD/Veronica, Net5, SBS9 en drie themakanalen van RTL en één van Talpa, namelijk RTL Crime, RTL Lounge, RTL Telekids en TV 538. Nu komen daar dus de NPO-kanalen bij.

NLZIET-directeur Niels Baas is hier blij mee. “Het aantal beschikbare live tv-zenders is afgelopen tijd bijna verdubbeld, terwijl de prijs ongewijzigd blijft.”

Hij hoopt hiermee nog meer mensen te verleiden om voor 7,95 euro per maand een abonnement op NLZIET te nemen. “Het voordeligste tv-abonnement van Nederland is daardoor nog interessanter geworden.”

NLZIET maakt tv-kijken nog toegankelijker. Met de nieuwe apps voor Android TV, Apple TV en PlayStation 4 is NLZIET op vrijwel elk platform beschikbaar.

Foto: NLZIET
14 Reacties op “NPO-themakanalen bij NLZIET: ‘Meer waar voor je geld’”


 1. n

  Ik wacht op het moment dat kabelaars internet zonder tv aanbieden…

 2. Rollins

  Goed nieuws! Voor die paar babyboomers in het buitenland. One small step for man, one giant leap for mankind. Maar dan echt he! :’)

 3. Shaniquilia vd Put

  NLZIET is nu echt een dienst voor de NPO-fanboys hier. Kun je twee keer voor de NPO betalen. Dat hebben jullie er toch wel voor over, jongens?

 4. Zwabber

  @n
  Dat is er al hoor?

 5. Curryworst

  NLZieltogend zul je bedoelen.
  Tot nu toe is het een mislukking door de onwil van NPO, Talpa en RTL om écht samen te werken.

 6. Joost

  Zeer tevreden klant van NLZiet, wel mag de app voor smart-tv’s van Sony nu wel eindelijk eens komen.

 7. max

  Wat moet je hiermee?????

 8. Choco-koe Weimans

  Wie zit er te wachten op die NL Ziet oplichterij? Ik niet in elk geval. Nederland 1 tem 3, RTL 4 (voor journaal alleen) en VRT/ BBC de rest is overbodig wat mij betreft. Doei.

 9. Choco-koe Weimans

  Wie zit er te wachten op die NL Ziet uitzuigerij? Ik niet in elk geval. We betalen al genoeg voor tv. Nederland 1 tem 3, RTL 4 (voor journaal alleen) en VRT/ BBC de rest is overbodig wat mij betreft. Doei.

 10. Think

  Laat je niet naaien, NPO is een afkorting van Nederlande Publieke Omroep is van het Nederlandse volk, en alle zenders behoren derhalve gewoon gratis te zijn.

 11. Fred

  @Think,
  Je betaalt toch ook aan die zenders via ziggo of kpn? Waarom moet dit nu dan opeens gratis?

 12. Dirk

  Je moet ook bij de meeste aanbieders extra betalen voor de themazenders van de NPO in aanvullende pakketten.

  Met het vooruitkijken is de NPO trouwens weer erg selectief. Afleveringen van bijvoorbeeld de Luizenmoeder vooruitkijken is er niet bij.

  Ik hoop dat snel de VRT zenders en 192TV ook toegevoegd worden aan NL ziet.

 13. Hdksg

  19:26

  Omdat het al gemaakt word van belastinggeld

  Weetje hier nog een idee

  Jij geeft me geld om iets te maken
  En daarna mag je het nog kopen ook

  Mooi toch ?
  Wat zeur je nou ? Ik heb alle moeite gedaan

 14. Baron

  Nooit zal ik betalen voor die troep. N O O I T

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.