Wordt DanceSing vanavond een kijkcijferhit?

Het is een dynamische week bij SBS 6. Na 6 Inside op maandag en Saved by the Bell op dinsdag is er vanavond alweer een spannende première bij de zender, namelijk die van DanceSing. De verwachtingen zijn zeer hooggespannen, omdat betrokkenen roepen dat het hier gaat om een format van The Voice-proporties. “Ik heb zoiets nog niet eerder gezien en ik heb het gevoel dat we hier te maken hebben met een soort Big Brother of The Voice“, zei host Johnny de Mol gisteren bij Jinek.

Aanvankelijk was De Mol sceptisch toen zijn vader hem vroeg voor de presentatie. “Ik had zoiets van: wat een creatieve armoede om een talentenjacht die we al hebben op dansgebied en een op zanggebied te combineren, maar toen had ik nog niet het talent gezien dat eraan meedeed.

Het talent dat zowel kan dansen als zingen is megagroot, meent hij. Is deze show revolutionair? “Ja, echt.

Jurylid Gordon tempert de verwachtingen in De Telegraaf. “Het is wel spannend, ja. De tijd van anderhalf, twee miljoen kijkers is inmiddels bijna overal wel voorbij. Maar ik hoop dat wij kunnen laten zien dat we veel moois in huis hebben bij SBS 6.

DanceSing begint om 20.30 uur op SBS 6 en duurt twee uur.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen