‘VVD in diepe shit omdat ze Robert Jensen mijden’

Robert Jensen denkt dat de VVD in de diepe shit zit omdat ze rechtse programma’s als zijn talkshow mijden, maar wel de ‘linkse’ NPO omarmen. Dat zegt hij in zijn podcast. Jensen denkt dat de partij van premier Mark Rutte een grote fout begaat. “De VVD wil niet langskomen bij mij in het tv-programma, maar in wezen ben ik natuurlijk heel erg VVD-gezind. Ik sta open voor de VVD, maar ik heb natuurlijk wel enorm veel vragen aan ze. De VVD zit in de diepe, diepe, diepe shit.

Waarom zit de VVD in de shit? “Ik weet dat er in Den Haag heel veel naar deze podcast geluisterd wordt en ook door de VVD. Maar laat me nog een keer vertellen waarom jullie in de diepe shit zitten: omdat jullie fúcking niet bij mij in het tv-programma willen komen, maar wel op NPO 1. Jullie zijn erin geluisd.”

Rutte pleaset de verkeerde media, meent Jensen. “Jullie hebben alles gedaan om die media te pleasen. Jullie vinden het zo belangrijk om er goed uit te zien op het Achtuurjournaal. Who cases? Het is niet het Achtuurjournaal, het is het Achtuur-linkse-opinie-halfuurtje. Maar jullie doen er alles aan om er daar goed uit te komen! Jullie denken: als we er daarin goed uitkomen, dan gaat het goed met onze zetels.”

De VVD is echt dom, vindt hij. “Jullie zijn alleen maar bezig geweest met het pleasen van de vijand. Stelletje dombo’s! Jullie hebben je achterban en kiezers compleet in de steek gelaten. Waarom? IJdelheid en angst voor de Volkskrant of de NRC. Het is krankzinnig!

Trump

Jensen zag Rutte enige tijd geleden zitten bij Buitenhof. “Het erge is dat je Rutte daar ziet zitten bij dat schijtprogramma op zondagochtend: Buitenhof of Binnenhof. Dan zat ‘ie daar een uur en hij dénkt dat hij zo slim is. ‘Ik ben zo slim dat ik die media bespeel’, denkt hij. Maar hij bespeelt die media niet! Hij gaat door de knieën voor de linkse media. Daarom zit je nu in de shit. Mensen hebben het door. Stop met het pleasen van je vijanden. Stop ermee!

Rechtse politie moeten stoppen met het pleasen van linkse media, adviseert Jensen. “Als één iemand dat nu goed aan het bewijzen is, dan is het Donald J. Trump. Hij is nu al twee jaar lang in gevecht met de complete linkse media in Amerika.”

Jensen walgt van de NPO. “Bijna een miljard van ons belastinggeld gaat alleen maar naar linkse propaganda. Dit kan niet!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen