Volkskrant kriegel van over Angela klagende BN’ers

Geplaatst op Fri 25 Jan 2019 om 11:00

De Volkskrant wordt doodmoe van al die BN’ers die klagen over de vermeende macht van AD-diva Angela de Jong. Om die reden roept de krant Angela Groothuizen zelfs uit tot de mediaflop van de week. Dat is vandaag te lezen in de kiosk. Groothuizen sloot zich deze week aan in de lange rij van sterren die klagen over La Jong. “De overgevoelige reacties op De Jong, die nu een trend lijken te zijn in Hilversum, zijn geen gezicht“, vindt Volkskrant-journaliste Nadia Ezzeroili.

Naast Angela Groothuizen beklaagden ook Gerard Joling, GordonAlbert Verlinde, Winston Gerschtanowitz, Wendy van Dijk, Humberto TanRobert Jensen en Angela Groothuizen zich de afgelopen weken over AD-Angela.

De meeste sterren vinden dat De Jong een te groot podium krijgt, Gordon vindt zelfs dat ze ‘aan zijn brood komt’. Groothuizen stelt dat haar programma Spreekrecht mede is geflopt door de teneur in de stukjes van De Jong.

Ezzeroili: “Serieus? AD-lezers zijn geen willoze wezens die zich gedachtenloos laten leiden door tv-recensenten. Angela de Jong doet gewoon haar werk. Het is nu wel genoeg geweest.”

De Top & Flop-rubriek van de Volkskrant kunt u hier lezen.

Lees ook: Lezers scharen zich massaal achter Angela de Jong (bericht hiervoor)

Foto: RTL
24 Reacties op “Volkskrant kriegel van over Angela klagende BN’ers”


 1. Stimpy

  Ik kan niet anders dan de Volkskrant gelijk geven. Deze BN’ers klagen over de niet-bestaande macht van De Jong en op die wijze geven ze haar juist de macht waarover ze klaagden. Te dom om door te hebben dat ze deze self-fulfilling prophecy waar maken.

 2. liefkleinhertje

  Daar is de schreeuwdame van de telegraaf weer met haar coloms. Ik lees ze niet. Ga anders op youtube mevrouwtje. Dan kijkt er helemaal geen mens naar je coloms. Tabeeee en tot ziens!!

 3. Curryworst

  Dus nu worden tv-recensenten van krant A gerecenseerd door iemand van krant B?
  En vervolgens heeft men natuurlijk weer een oordeel over Nadia Ezzeroili.
  Zo blijft men lekker druk met elkaar in het mediawereldje.

 4. JohanV

  Is nu wel duidelijk hoe kinderachtig veel BN’ers zijn, ze kunnen gewoon niet tegen kritiek en willen zelf alleen maar populair zijn.

 5. Ron

  Helemaal eens met de Volkskrant.

 6. Daan

  Volgens mij denken die BNers dat ze onaantastbaar zijn. Hun haan zal koning kraaien. Mooi dat ze met beide benen weer terug op aarde staan. Benieuwd hoe lang dat gaat duren.

 7. Tvkijker

  Eens!

 8. Ray

  Iedereen wordt beoordeeld in zijn werk. Als je er voor kiest om voor je vak in de publiciteit te komen, moet je ook niet klagen als je in het openbaar beoordeeld wordt.

 9. Nico Sper de Ma

  Angela de Jong is het tv geneesmiddel tegen ziekelijke grote ego’s en narcisme.

 10. anoniem

  VOLKSKRANT

  STIL MET OMMENTAAR GEVEN

  OVER FLOP GESPROKEN

  4 euro 4 WEKEN DE VOLKSKRANT

  WIE HEEFT DIT BEDACHT

  DIT IS MILIEU VERVUILING
  4 EURO 4 WEKEN
  VOOR OOIT EEN KWALITEITSKRANT

 11. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Angela de Jong heeft gewoon altijd weer steeds gelijk.
  Niks aan te doen.

 12. Maxer

  @liefkleinhertje: Telegraaf? Komt in het hele stuk niet voor, reactie plaatsen zonder het stuk te hebben gelezen?

 13. Henk

  Het zijn de sterren die op hun retour zijn die klagen…. zo bang zijn ze. Angela de Jong legt de vinger op de zere plek en aangezien ik niet in die positie ben vind ik het fijn om te lezen dat Angela het hardop zegt, heerlijk.

 14. Aldus

  Toen Angela over RTL schreef, reageerde RTL niet, zoals RTL meestal niet reageert op onzin. Nu Angela over Talpa schrijft en Talpa sterren, komt de JdMol machine in werking. Dat is alles.

 15. Trudy

  Die kliek is bang voor hun hele dikke boterham Angela de Jong heeft helemaal gelijk…..ze krijgen veel te veel betaal naar verhouding …wat doen ze nou allemaal beetje zingen beetje dansen beetje presenteren en noemen zich dan divas …de echte Divas hoor je niet …..

 16. Hemelkijker

  Heerlijk, Angela geeft een nieuwe betekenis aan het begrip vallende sterren. Nu hebben ze stuk voor stuk een naam.

 17. Amsterdam

  Wie leest er nu het AD. Dus wat een onzin. Ach en die sterren, nogal stom om zo op dat Angela mens in te gaan steeds.

 18. Yanoah

  Angela is gewoon recht voor z’n raap. Jammer dat Gordon vorige week niet 1 op 1 durfde bij De Wereld Draait Door. Zegt al genoeg.

 19. Q

  Angela Groothuizen is een oude niet betekenisvolle vervelende vrouw die niet kan zingen (wat kan ze eigenlujk wel die muts?) doet ook een duit in het zakje.

  De oude vervelende nichten Gerard Joling, Gordon, Albert Verlinde hebben duidelijk een psychisch probleem vandaar dat ze zo treurig en altijf fake overkomen. Het is een zielig clubje narcisten en Angela de Jong doorziet dat en dat vinden ze niet leuk die stakkers.

 20. Snuifje

  Wat een zielige mensjes die niet tegen een beetje kritiek kunnen. Angela de Jong schrijft wat heel veel mensen denken. Types als Gordon zijn wij intens beu.

 21. Don

  Nee zeg, daarom kijkt er – gelukkig – bijna niemand naar die sh itzender! whahaha

 22. Lennaert

  Angela Groothuizen had nooit beroemd mogen worden, ze kan niets en is ERG fake. Zogenaamd een lief mens maar een enorme haaibaai in werkelijkheid. Dat oude hoge TV managers in die ”liefheid” (not) van haar trappen, zegt wel veel over hen. Heel veel vrouwen doorzien dit veel beter en ergeren zich kapot aan dit mens.

 23. Bart

  Ja Angela is buiten haar optredens als jurylid niet echt van toegevoegde waarde in de presentatorenstal van RTL. Daarvoor bij Talpa/Tien ook niet. 2 van haar programma’s bij de AVRO vroeger deed ze wel erg goed. De Uitdaging en Sex met Angela. Beide formats zouden het nu nog steeds goed doen op televisie. Wel met een nieuwe host. Sex met (Angela) met een nieuwe presentatrice zou zo op RTL5 kunnen. De Uitdaging kan zo op zaterdagavond bij RTL4.

 24. Renee

  Angela rules. Ontmasker al die nepfiguren maar die bang zijn om hun baantje te verliezen Heerlijke eerlijkheid.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.