Volkskrant kriegel van over Angela klagende BN’ers

De Volkskrant wordt doodmoe van al die BN’ers die klagen over de vermeende macht van AD-diva Angela de Jong. Om die reden roept de krant Angela Groothuizen zelfs uit tot de mediaflop van de week. Dat is vandaag te lezen in de kiosk. Groothuizen sloot zich deze week aan in de lange rij van sterren die klagen over La Jong. “De overgevoelige reacties op De Jong, die nu een trend lijken te zijn in Hilversum, zijn geen gezicht“, vindt Volkskrant-journaliste Nadia Ezzeroili.

Naast Angela Groothuizen beklaagden ook Gerard Joling, GordonAlbert Verlinde, Winston Gerschtanowitz, Wendy van Dijk, Humberto TanRobert Jensen en Angela Groothuizen zich de afgelopen weken over AD-Angela.

De meeste sterren vinden dat De Jong een te groot podium krijgt, Gordon vindt zelfs dat ze ‘aan zijn brood komt’. Groothuizen stelt dat haar programma Spreekrecht mede is geflopt door de teneur in de stukjes van De Jong.

Ezzeroili: “Serieus? AD-lezers zijn geen willoze wezens die zich gedachtenloos laten leiden door tv-recensenten. Angela de Jong doet gewoon haar werk. Het is nu wel genoeg geweest.”

De Top & Flop-rubriek van de Volkskrant kunt u hier lezen.

Lees ook: Lezers scharen zich massaal achter Angela de Jong (bericht hiervoor)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen