Veronica Inside over 6 Inside: ‘Jan Versteegh slecht’

De mannen van Veronica Inside hebben zich vrijdagavond in hun eerste aflevering van 2019 erg kritisch uitgelaten over 6 Inside, de nieuwe vooravondshow van Albert Verlinde en Jan Versteegh op SBS 6. Dat was te zien op Veronica. 6 Inside stelt erg teleur, vinden ze. René van der Gijp: “Je gaat opeens naar heel andere programma’s kijken als je vakantie hebt. Dat DanceSing heb ik ook een paar keer zitten kijken. Normaal doe je dat niet, maar nu zit je toch heel rare dingen te kijken.

Eén van die programma’s was 6 Inside. Johan Derksen: “Het kan wel een oppeppertje gebruiken.”

Wilfred Genee: “Het komt een beetje moeizaam op gang.”

Rene van der Gijp: “Ja, je moet het niet laten presenteren door iemand die het niet kan.”

Wilfred Genee: “Hij kan wel presenteren, Jan Versteegh.”

Rene van der Gijp: “Ach, rot op man, natuurlijk niet.”

Wilfred Genee: “Hij kan op zich wel presenteren, maar voor dit programma met Albert moet je er misschien iemand neerzetten die iets meer ervaring heeft misschien.”

Rene van der Gijp: “Ja, en die ook iets meer statuur heeft, waar Albert dan nog enigszins een heel klein beetje het idee heeft van: ‘Nou, oké.’ Dat hij een beetje rustig gehouden kan worden.”

Johan Derksen: “Albert ziet hem als zijn knechtje.”

Rene van der Gijp: “Tegen Albert is gezegd: ‘Jij moet het programma dragen’, en dat heeft hij heel serieus opgevolgd.”

Johan Derksen: “Het is de Albert Verlinde-show, zo kun je het beter noemen. Albert Verlinde Inside. Ik zie het verschil niet met Shownieuws en Boulevard. Je ziet op zo’n dag bij die programma’s allemaal dezelfde onderwerpen langskomen. Ik vind Albert Verlinde in dit soort programma’s echt top. Het is onbegrijpelijk dat zie die weggewerkt hebben bij Boulevard, want hij doet het goed, maar sommige combinaties zijn niet goed. Deze jongen irriteert me mateloos. Hij praat goed enzo en het zal voor een jongere doelgroep best een leuke jongen zijn, maar het is geen klik met Albert. Misschien had je naast Albert beter een juffrouw kunnen zetten.”

Studiogast Willibrord Frequin: “Het is veel te veel dat je van tevoren weet wat er komt. Het is gewoon een heel saai programma en ik begrijp niet dat John de Mol er het mes in zet. Dan kan ik er nog beter in gaan zitten.”

Johan Derksen: “Maar het is een beetje vroeg om het mes erin te zetten, want ze zijn net een week bezig. Je moet het opbouwen.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen