Stoelendans 6 Inside duurt voort

De presentatoren van 6 Inside kunnen hun draai maar niet vinden. Ze blijven maar schuiven met de tafelschikking van het vooravondprogramma. Dat was dinsdag te zien in de uitzending op SBS 6. Albert Verlinde en Jan Versteegh hebben inmiddels bijna ieder standje uitgeprobeerd met elkaar. Ze begonnen 6 Inside tegenover elkaar, daarna zaten ze naast elkaar, eergisteren zaten ze ineens met z’n tweeën links en gisteren zaten ze weer in het midden. Het mag allemaal niet baten.

Het maakt natuurlijk vrij weinig uit of Albert en Jan nou links, rechts, op of onder de tafel zitten. Het echte probleem van 6 Inside is dat ze totaal geen chemie hebben en in een studio zitten die de allure heeft van een lokale omroep.

De gezichten van 6 Inside hebben geen klik met elkaar. Het was sowieso een verrassing dat tv-deskundige Rob Goossens van De Telegraaf dinsdag weer aan tafel zat, want hij botste vorige week flink met Verlinde.

Toen het over Emile Ratelband ging, merkte Goossens op: “Ik denk dat deze man nog blijer wordt van aandacht dan onze grote vriend Albert.”

Verlinde was not amused: “Nou zeg, dit programma is in principe voor gezelligheid bedoeld en voor informatie.”

Goossens: “Deze grap had ik bedacht en die wilde ik graag een keer maken.”

Verlinde: “Dat moet je op een moment doen dat ‘ie kan, want anders werkt ‘ie niet.”

Al met al is het weer spannend hoe Albert en Jan vanavond aan hun 6 Inside-tafel zitten. Naar verluidt wordt er achter de schermen ook al gedacht aan een bankje voor de heren. Het reservebankje.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen