Mattie Valk krijgt zijn piemel niet goed op de foto

Mattie Valk vindt het lastig om zijn piemel goed op de foto te krijgen. Hij stuurt daarom geen volledige naaktfoto’s van zichzelf op. Dat heeft de Qmusic-ster onthuld in zijn eigen programma. Valk stuurt af en toe wel eens naaktfoto’s van zichzelf naar iemand anders. “Dat heb ik absoluut wel eens gedaan, ja“, aldus de presentator, die zijn geslachtsdeel altijd weglaat op de foto. “Nou, dat is een beetje het ding. Het mannelijk geslachtsorgaan krijg je niet goed op de foto.”

Wat is precies het probleem? “Ik heb wel eens alle hoeken geprobeerd en toen dacht ik: dat laten we zitten, want dat ziet er gewoon verdrietig uit.”

De presentator houdt het daarom bij brave naaktfoto’s. “Dan sta ik in de spiegel en kom ik de douche uit. Zo’n naaktfoto heb ik wel eens gestuurd. Dan doe ik wel een boxershort aan, want je krijgt de fallus niet goed op de foto. Dat lukt niet bij mannen.”

Valk neemt de foto’s altijd van boven, vanuit een soort bird view. “Ja, want dan lijk je wat breder.”

Is hij niet bang dat die foto’s uitlekken als BN’er zijnde? “Het is niet zo dat ik echt 20GB aan foto’s overal heb zwerven.”

Collega Marieke Elsinga waarschuwt Valk om niet te veel naaktfoto’s te versturen: “Ik zal je vertellen: toen ik bij RTL ging werken, toen ik wegging bij Qmusic en naar RTL Late Night vertrok, vroeg de persmanager van RTL: ‘Zijn er nog lijken in de kast? Zijn er nog dingen? Heb je wel eens naaktfoto’s gemaakt? Zijn er filmpjes? Moeten we iets weten waarop we zouden kunnen handelen als dat opeens in de media komt?’ Film jij ook?

Valk: “Nee, ik film het niet.

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen