Jan Roos weigert uitspraken over Erland en Wendy

Jan Roos weigert uitspraken te doen over de huwelijkscrisis Erland Galjaard en Wendy van Dijk. Hij is bang voor de gevolgen die dat heeft voor zijn carrière. Dat zegt de opiniemaker op Twitter. De huwelijkscrisis is hét nieuws waar de showbizzbladen van ons land zich momenteel in vastbijten en in het kader daarvan werd Roos gebeld door de Story. De opiniemaker beweerde jaren geleden immers dat Van Dijk is vreemdgegaan met haar Moordvrouw-collega Thijs Römer.

Roos heeft echter geen zin meer om dit allemaal op te rakelen. “‘Dag Jan, met de Story. Mag ik jouw reactie op de huwelijksproblemen tussen Wendy en Erland?’ Dat heeft me de vorige keer een contract bij een zender gekost en heel veel ellende opgeleverd, dus ik bedank.

Overigens heeft Roos zijn bewering over een romance tussen Van Dijk en Römer nooit ingetrokken. “Ik moet eerlijk zeggen: ik heb wel vaker dingen naar buiten gebracht dat mensen zeiden ‘hij wil weer aandacht’, bijvoorbeeld dat Gordon van het feestje van Linda de Mol werd gestuurd omdat hij daar met cocaïne liep te strooien. Dat is uiteindelijk gewoon allemaal bevestigd, hoor. En ooit zal ook dit wel uitkomen“, zei hij in 2015 nog.

Vorig jaar gaf Roos toe dat hij door die roddel een contract bij SBS is misgelopen. “Dat ging over de huwelijkscrisis van twee BN’ers die altijd doen alsof ze heel gelukkig met elkaar zijn. Dat was niet zo handig. Ik zou naar SBS gaan, ik had daar een bespreking en dat werd afgezegd omdat ik iets had gezegd over de relatie tussen Galjaard en zijn vrouw Wendy van Dijk en Thijs Römer.”

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen