Humberto Tan niet blij met behoud titel RTL Late Night

Humberto Tan is niet blij met het behoud van de titel RTL Late Night, nu hij in de show is opgevolgd door Twan Huys. Dat heeft hij gezegd in Onze Man In Deventer op NPO Radio 1. Gastheer Özcan Akyol wilde Tans mening hierover weten. “Ik vind het interessant waaróm het is gehandhaafd. Waarom denk je? Ik weet het. Online. Online was Late Night gigantisch. 300.000 volgers op Facebook. Dan is het op televisie misschien niet wat het moet zijn, maar als je zo’n groot online bereik hebt…”

Om dezelfde reden had Tan kunnen vasthouden aan de naam Voetbal Inside, maar toch koos hij voor VTBL. “Ja, maar ik zeg ook niet dat ik het ermee eens ben“, aldus Tan.

Akyol: “O, je bent het er niet mee eens dus.”

Tan: “Neeeee.”

Akyol: “Hè, hè, eindelijk heb ik je een uitspraak kunnen ontlokken. Tsjongejonge. Het duurde een uur, maar ik heb wel een uitspraak hoor.”

Tan: “Dan moet je scherpere vragen stellen. Ha ha ha.”

Akyol: “Ik bouw het op! Je bent het er dus niet mee eens?

Tan: “Nee, maar dat is dus de reden geweest dat die naam behouden is.”

Akyol: “Maar jij vindt dat dus een slechte reden?

Tan: “Ja, ik vind het niet een…

Akyol: “Je had liever gezien dat het anders had geheten?

Tan: “Dat was wel een betere keuze geweest, ja.”

Overigens gaf Tan wel aan te hopen dat het goed komt met de kijkcijfers van Twan Huys. “Ik hoop wel dat het beter gaat, natuurlijk, want dat is voor de zender beter en dus ook voor mij.”

Als Huys van de buis wordt gehaald, zou Tan wel weer een tweede kans kunnen krijgen. “Nou, ik denk dat het wel heel prettig zou zijn als je dat tijdslot live kan houden.”

Want dat Huys gaat verdwijnen is één ding dat zeker is. “Voorlopig zit het er nog.”

Tan heeft nooit kwaad willen spreken over Huys. Is Tan soms de voorzitter van Huys’ fanclub? “Dat ook weer niet, ha ha ha. Ik verdedig hem niet, maar ik vind het gewoon flauw om erop te reageren.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen