Hasna El Maroudi twijfelt aan Jan Versteegh in 6 Inside

Hasna El Maroudi, programmamaker en publiciste, heeft naar 6 Inside gekeken, maar vindt de chemie tussen Albert Verlinde en Jan Versteegh nog niet best. Dat heeft ze gezegd in Spraakmakers op NPO Radio 1. El Maroudi zat maandag klaar voor de eerste aflevering van het programma, maar zag geen sterke wisselwerking tussen vaste gezichten Albert en Jan. Toch is ze over het algemeen wel enthousiast. “Ik heb er naar gekeken en ik vond het an sich hartstikke leuk“, zo laat ze weten.

Maar: “Ik denk dat ze zich wel wat meer moeten focussen op de onderwerpkeuze en dat die vrolijke noot terugkomt. Ik ben ook benieuwd hoe de chemie tussen Jan en Albert Verlinde zich gaat ontwikkelen.

Die chemie moet écht groeien, aldus El Maroudi. “Want ik vind nu eigenlijk dat er geen chemie is en dat er twee verschillende mensen aan tafel zitten, maar ook dat moet denk ik even de tijd krijgen.”

Als dat wel wat wordt is het goed en anders moet er echt een keuze worden gemaakt tussen de een of de ander. En dan weet ik het wel“, zegt ze, wijzend op een vertrek van Versteegh.

Foto: NPO, VARA

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen