Eva Jinek krijgt borstvergroting van Viola Holt

Geplaatst op Sat 26 Jan 2019 om 12:15

Viola Holt heeft vrijdagavond live in de talkshow van Eva Jinek een portret van de talkshowhost getekend, maar zij was niet erg onder de indruk. Wel was ze Holt erkentelijk voor de grote borsten die ze haar toedichtte. Dat liet ze weten in de uitzending op NPO 1. Holt is een van de kandidaten van Project Rembrandt, een soort Heel Holland Bakt voor kunstschilders. Morgen is de première op NPO 1, na Heel Holland Bakt, en daarom besteedde Jinek aandacht aan het NTR-programma.

De Jinek-kijker kreeg de eerste beelden van Project Rembrandt voorgeschoteld. Daarop was onder meer te zien hoe Holt huilt bij haar eigen zelfportret. “Ik kwam van buiten en had gewoon traanogen, dat is mijn leeftijd. Het was niet slecht, het was bedroevend slecht wat ik maakte. Ik vond het fantastisch. Er waren 400 kandidaten voor dit programma en dan sta je op een gegeven moment bij de laatste 80.”

Holt heeft zichzelf opgegeven. “Ik ben ook zes jaar nanny geweest door een briefje in de supermarkt. Dat vind ik heel normaal. Het leven gaat door. Ik ben op mijn zeventiende begonnen bij de tv en dacht: ze zullen me vast niet laten meedoen, want ik ben te veel RTL, maar ik heb bij de AVRO, de VPRO, de NOS, de VARA en de TROS gewerkt. En ik mocht meedoen, maar ze zeiden wel: ‘We gaan je behandelen als ieder ander.’ Ik dacht: voor het eerst. Heerlijk.”

Vindt ze het leuk om weer even op tv te zijn? “Ja, het is leuk om weer even terug te zijn.

Net als enkele andere aanwezige kandidaten kreeg Holt de opdracht om live in de uitzending een portret van Jinek te schilderen. Aan het eind hield ze de tekening, waarop Jinek wordt afgebeeld met een shirt met de tekst ‘Here comes trouble’, omhoog.

Dat zegt Jeroen Pauw ook als hij minder kijkcijfers heeft: ‘Here comes trouble’. Daarom heb ik dat zo gedaan.

Foto: KRO-NCRV
23 Reacties op “Eva Jinek krijgt borstvergroting van Viola Holt”


 1. Paul

  Zo goed mogelijk Rembrandt nadoen, er zijn mensen voor veroordeeld.

 2. Hermann Boring

  Ze heeft nog een lange weg te gaan als ik die tekening zo zie. Ik denk dat Rembrandt in het hiernamaals aan het huilen is over het niveau.

 3. liefkleinhertje

  Als je een chimpansee een kwast in zijn klauwen drukt gaat het beter.

 4. Godefroy France

  Het kan dus nog lager dan onder de zeespiegel, ik hoop op verzuipen, !!!

  Onze voorvaderen hadden kranten, tijdschriften, boeken, radio en platen draaitafel met hoorn,,, begin nostalgische trekken te krijgen, deze mensen waren verschoond van de drek die tegenwoordig onze woningen binnengesmeten word,,,,,,,, ja ja ja rustig maar ik weet het !!!!! er zitten on & off knoppen op onze apparaten, maak ik meer en meer gebruik van !!!!

 5. Catharina Geijl

  Lijkt wel een Alien op die tekening…

 6. Koen

  1 is zeker, Viola wint het programma niet.

 7. Hillie

  Heel Holland bakt, kookt, schildert, sjoelt, klust, n eukt, doet boodschappen, zorgt, belazert etc. etc. En alles in hetzelfde format. Genoeg is genoeg.

 8. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Vanaf hier kan het alleen maar beter…
  Fijn voor Viola dat ze een leuke hobby heeft.

 9. Jan Muilwijck

  Wat is die Jinek eigenlijk lelijk hè, met die vissekop.

 10. Zorro

  Kunstschilder? Zij? Nou ja!

 11. Kees

  Violoa is gewoon stinkend jaloers. En wie jaloers is probeert de ander vaak belachelijk te maken. Trouwens, dat schilderij is zeker GEEN kunst. Het is gewoon wat uitproberen. Dat kan IEDEREEN!

 12. NatteNel

  Mijn zwevende hemel, dat die Holt nog leeft…wat een antiek gebouw dat hok.

 13. ViolaHolt

  ja… mn grote abstracte doeken waren ook even in beeld he en die verkopen goed.belachelijk maken? wat een aaname en jaloers? nooit last van gehad en ja ik leef nog …sorry!

 14. Dennisws

  Lijkt wel een tekening van een mong00l.

 15. Nico Sper de Ma

  Die Krabbe familie zijn ook hobbykliederaars.
  Ze hopen een associatie op te roepen door vaak over ECHTE kunstenaars te praten.
  Ze hopen dat er wat van die roem op hun hobbygeklieder overgaat.

  Viola Holt is ook een kliederaar.

 16. Alexander-F-Arnhem

  Viola Holt zou een eigen TV programma moeten krijgen op kanaal 999 van Ziggo
  We hebben toch KPN.

 17. Guppy

  OMG!

 18. Trudy

  Wat een slechte tekening en dat noemt zich schilderes die Vissekop op de tekening is precies die kop van Eva …..pfffffffffffffffff

 19. Trudy

  Mn zussie van 4 doet het beter wat een kliederaar

 20. Mike

  Dit was zó gênant om naar te kijken.

 21. Meester in Notarieel Recht Volonté Fuchse

  Viola’s gezicht heeft wel enorm aan schoonheid ingeboet sinds ze bij mij in de teugels hing in Velsen in mijn bondagekelder. Die jaren dat ze kindermeisje was waren om haar schulden aan mij af te betalen maar ik krijg nog steeds meer dan tweeduizend euro van haar. Eigenlijk gulden maar ik heb er euro van gemaakt, dat heet inflatie. Ik zou nu nooit meer met Viola een naakt samenzijn willen, zij is echt vergane glorie. Ik ben zelf een nieuw leven begonnen als illegaal notaris voor het vervalsen van trouwaktes en testamenten in de banlieue van Parijs. Ik woon in een HLM-pand.

 22. Michael

  Dit programma heeft Marc Marie Huijbregts ook al eens gepresenteerd. Toen heette het de Nieuwe Rembrandt. Was grote flop

 23. Jamai

  Ze vond het ‘heerlijk’ om behandeld te worden als ieder ander?! Het eerste wat ze tegen presentatrice Annechien zei was ‘hallo collega’… Wat een sneue vrouw.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.