Dennis Storm komt prima rond zonder televisiewerk

Dennis Storm was jarenlang een van de bekendste gezichten van BNN, maar stopte eind 2016 resoluut met televisiemaken om een minimalistisch bestaan te gaan leiden. Het bevalt hem prima. Dat zegt de presentator in Veronica Magazine. Storm moet het nu stellen zonder een riant NPO-inkomen, maar daar kan hij mee leven. Sterker nog: hij heeft dat geld niet eens meer nodig. “Ik jaag geen spullen meer na en doordat ik stukken minder uitgeef, kom ik ook makkelijker rond.”

Luxe artikelen kan Storm zich niet meer veroorloven. “In mijn directe omgeving zijn er types die niet snappen dat ik geen vlees eet of geen berg cadeaus voor mijn kinderen wil. Maar ik ben ervan overtuigd dat we naar een levenswijze toe gaan waarin het niet draait om kopen en voel dat ik op de goede weg ben.

Storm merkte tijdens zijn tv-reizen voor 3 Op Reis dat hij zich het meest op zijn gemak voelde in simpele hotelkamers. “Ik ging nadenken over wat ik écht belangrijk vind en ontdekte dat je helemaal niet veel nodig hebt.

Minimalisme betekent voor hem tijd besteden aan dat waar je liefde voor voelt. “Of dat nu om een mooie stoel, werk, vrienden, hobby’s of familie gaat.”

En daar is niet veel geld voor nodig. “Om dat te kunnen doen, ben ik gestopt met mijn hoofdbaan en heb ik onnodige uitgaven geschrapt.

Zijn vroegere tv-maatje Valerio Zeno werkt overigens ook niet meer bij BNN. Hij is aan de kant gezet en is nergens anders aangenomen.

Foto: BNN, Leslie Borgers

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen