Dennis Storm komt prima rond zonder televisiewerk

Geplaatst op Mon 28 Jan 2019 om 14:00

Dennis Storm was jarenlang een van de bekendste gezichten van BNN, maar stopte eind 2016 resoluut met televisiemaken om een minimalistisch bestaan te gaan leiden. Het bevalt hem prima. Dat zegt de presentator in Veronica Magazine. Storm moet het nu stellen zonder een riant NPO-inkomen, maar daar kan hij mee leven. Sterker nog: hij heeft dat geld niet eens meer nodig. “Ik jaag geen spullen meer na en doordat ik stukken minder uitgeef, kom ik ook makkelijker rond.”

Luxe artikelen kan Storm zich niet meer veroorloven. “In mijn directe omgeving zijn er types die niet snappen dat ik geen vlees eet of geen berg cadeaus voor mijn kinderen wil. Maar ik ben ervan overtuigd dat we naar een levenswijze toe gaan waarin het niet draait om kopen en voel dat ik op de goede weg ben.

Storm merkte tijdens zijn tv-reizen voor 3 Op Reis dat hij zich het meest op zijn gemak voelde in simpele hotelkamers. “Ik ging nadenken over wat ik écht belangrijk vind en ontdekte dat je helemaal niet veel nodig hebt.

Minimalisme betekent voor hem tijd besteden aan dat waar je liefde voor voelt. “Of dat nu om een mooie stoel, werk, vrienden, hobby’s of familie gaat.”

En daar is niet veel geld voor nodig. “Om dat te kunnen doen, ben ik gestopt met mijn hoofdbaan en heb ik onnodige uitgaven geschrapt.

Zijn vroegere tv-maatje Valerio Zeno werkt overigens ook niet meer bij BNN. Hij is aan de kant gezet en is nergens anders aangenomen.

Foto: BNN, Leslie Borgers
28 Reacties op “Dennis Storm komt prima rond zonder televisiewerk”


 1. Bhuf

  Erg mooie levensinstelling.

 2. Tvkijker

  Mooi. Kunnen veel mensen iets van leren maar die snappen dat toch niet en zullen hieronder vermoedelijk negatief gaan reageren:

 3. Vaasje met barsten

  De Amsterdammers die op 16 juni vorig jaar de vrouw van topdarter Raymond van Barneveld thuis overvielen, hebben veel lagere straffen gekregen dan was geëist. Yassine El H. moet 24 maanden cel in (waarvan 8 voorwaardelijk), Yassir A. 12 maanden (waarvan 6 voorwaardelijk) en Mikey B. kwam er vanaf met 264 dagen (90 dagen voorwaardelijk). Gezien hun voorarrest hoeven de laatste twee niet langer in de cel te blijven.

  WAT EEN GEWELDIG LAND LEVEN WE TOCH

 4. Remi

  Dennis Storm … aan de kant gezet wegens “overbodig” en “voegt niets toe”.
  Keurige ontslagregeling uiteraard.

  https://www.kantonrechtersformule.nl/wat-is-de-kantonrechtersformule.html

  … En uiteraard heerlijk lange tijd een WW’tje meepakken.

 5. Jan

  @remi, precies, dat wordt er niet bij gezegd

 6. klok

  Ik ken dit soort types: maniakaal het opdringen aan je kinderen, de maatschappij je kosten laten dekken zoals verzekeringen, zelf er wel aan verdienen d.m.v. een nutteloos boekje(papier), zou een verpleegster zo leven, dan was er bijna geen zorg en je vrienden de rondjes laten betalen. Klinkt in de kern leuk, maar is rete asociaal.

 7. Maxer

  De laffe overvallers van het huis van Van Barneveld hebben mevrouw Van Barneveld geschopt en geslagen. Hun excuus was dat ze stomdronken waren. Dus stomdronkenschap rechtvaardigt een overval en mishandeling? Opsluiten voor minimaal vijf jaar zonder kans op vervroegde vrijlating.

 8. Kees

  Wat een intelligente jongen!

  Hoe meer spullen men heeft des te ongelukkiger men wordt. Je moet dan harder gaan werken om al die spullen te onderhouden. Neem bijv. de auto, hoe duurder het is des te meer het kost om het te onderhouden. Op het laatst ben je een soort slaaf die alleen maar werkt om al het luxe te betalen/af te betalen.
  Minimalisme is het toverwoord, het helpt ook stress te voorkomen.

 9. Mike

  De man op de foto is niet Dennis Storm.

 10. Roy

  Ik kan iedereen aanraden om minimalistisch te leven.
  Het is een echte bevrijding.
  Ik ken mensen die zich rot werken om alles te kunnen betalen waar ze eigenlijk helemaal niet gelukkig van worden.

 11. M.

  Heel goed van hem. Vroeger bij veel Hom.os en vrouwen nat dromen bezorgd. het gaat je goed en wordt aub gene Viola Holt, zogenaamd niet op TV willen maar wel overal verschijnen en interviews geven. Deze interview was onnodig Dennis!

 12. L

  Ik kan het iedereen aanraden om in luxe te leven. Heerlijk.

 13. Malleman

  @L: Kansloze reactie. Je kon niet iets anders typen dan deze onzin? Droeftoetertje!!

 14. Holtor

  Zoals Socrates al zei: ‘Om echt rijk te worden moet je niet je vermogen vermeerderen, maar je hebzucht verminderen’

 15. jomari

  Als het niet anders kan…..goede instelling.

 16. Edwin

  Leuke kerel hoor, die Dennis. Die redt zich wel

 17. Marcktv

  @Mike..wie is het dan volgens jou? Of weer half gelezen en nagedacht en de aanname gedaan dat het om Dennis Weening gaat? Kan hoor, maar roeptoeter het niet gelijk het internet op…nadenken is sneller

 18. Johan

  Welk werk doet hij tegenwoordig dan?

 19. Beau ter Ham

  Nu Valerio nog en Filemon ook graag.

 20. anoniem

  Interessant. Maar het lijkt me ook weleens leuk rijk te zijn.. :-)

 21. Malleman

  @Beau ter HAM: Jij hebt echt onder een steen geleefd. Valerio is ontslagen door BNNVARA. Filemon maakt nog wel programma’s voor RTL en FOX. Nu jij weer. Kom maar snel onder die steen vandaan, hahaha…

 22. Bart

  @Malleman En ook voor BNNVARA.

 23. Jaap

  @johan hij had in ieder geval een 2ehands meubelzaakje in Den Haag. Weet niet of dat nog steeds zo is. Hij knapte zelf ook dingen op en verkocht ze weer.

 24. dr phil

  ehe wie is dennis storm

 25. Barry

  Valerio zat in 6 pack samen met Nicolet kluivert en Sophie Hilbrand

 26. Barry

  In 6pack zaten ook Lauren Verster en Tim Haars

 27. CreaBea

  6pack kerst aflevering zat ik ook in ;p)

 28. Paolo

  Respect voor Storm. We weten inmiddels ook dat vele mensen op tv te lang door gaan. Voorbeelden zijn hier iedere dag te vinden. Zeg maar de hele stal van John de Mol. En minimalistisch denken, ook niets op aan te merken. Persoonlijk denk ik dat we met z;n allen die kant op moeten om het hele klimaatvraagstuk aan te kunnen.
  Zeno had helaas NOOIT talent,. Een knul destijds op de bank van TMF die een nieuw ‘onderkomen’ moest vinden. ( BNN). De programma’s,(vaak niet eens slecht) bestaan soms nog maar Zeno was niet in staat de kijker mee te nemen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.