Barrie Stevens doet mee aan Dancing with the Stars

Na Bibian Mentel en Heleen van Royen doet ook Barrie Stevens mee aan Dancing with the Stars. Hij is al begonnen met de voorbereidingen. Dat vertelde hij dinsdag aan de desk van RTL Boulevard. Chantal Janzen, die de show samen met Tijl Beckand gaat presenteren, vertelde twee weken geleden in de showrubriek al dat ze Barrie Stevens dolgraag in de show wil hebben. “Toen dacht ik: oké baasje, je bent 75 dit jaar en misschien is dit je laatste kans om een uitdaging aan te gaan.

Stevens is sinds het programma Beter Laat Dan Nooit weer helemaal terug in de schijnwerpers. Hij is presentatrice Olcay Gulsen dankbaar voor het avontuur. “Zij heeft echt mijn leven veranderd. Door de hele belevenis van Beter Laat Dan Nooit ga je heel breed naar het leven kijken.”

Er is meer in het leven dan je veilige plek achter je planten, aldus Stevens. “Je stapt eruit, je gaat er een maand op uit met geweldige mensen. Het was een droom om te werken met Olcay en de drie mannen.”

Ik ben nu al begonnen met de sportschool. Ik ga er om de dag anderhalf uur naar toe. En in maart-april ga ik ballroom-lessen nemen. Ik vind het enig om te doen. We gaan repeteren vanaf juli en augustus.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen