Angela Groothuizen niet met It Takes 2 mee naar SBS 6

Angela Groothuizen verhuist niet met It Takes 2 mee van RTL 4 naar SBS 6. Dat laat de zangeres, die drie seizoenen lang heeft gejureerd in het programma, weten aan De Telegraaf. Groothuizen zat afgelopen seizoen samen met Gerard Ekdom en Ronnie Flex in de jury, maar blijft daar niet in zitten. Ze wil namelijk niet de overstap maken naar het SBS 6 van John de Mol. “Ik blijf bij RTL”, zegt de 59-jarige televisiester. “Dat voelt voor mij een beetje als familie, ik werk er met fijne mensen.

Zelf is Groothuizen vanaf vanavond weer te zien in Holland’s Got Talent. “Het vorige seizoen van Holland’s got talent was al even geleden, en dat is goed om fris te blijven. Het afgelopen jaar heb ik heel veel gejureerd.

Het lijkt erop dat ook haar vroegere programma The Voice naar SBS 6 verhuist. Moet RTL 4 dan X Factor weer van stal halen, waar ze ook in zat? “Of X factor nu een gat zou vullen dat er nog niet is betwijfel ik, maar leuk om te maken is het wel.

Er zijn momenteel wel érg veel talentenjachten, vindt Groothuizen. “Er zijn wel heel, heel, heel veel talentenshows. Ik wist even niet dat The talent project en House of talent twee verschillende programma’s waren, die tegelijkertijd werden uitgezonden en waar niet massaal naar werd gekeken.

De laatste It Takes 2 werd bij RTL 4 gepresenteerd door Gordon en Jamai Loman. Gordon zit inmiddels wel bij SBS 6. Naast It Takes 2 verhuist ook Dance Dance Dance naar SBS 6. Daarvoor moeten ook nieuwe presentatoren worden gezocht.

Het Telegraaf-artikel ‘Angela Groothuizen jubileert als jurylid in RTL-talentenjachten’ kunt u hier lezen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen