Angela Groothuizen niet met It Takes 2 mee naar SBS 6

Geplaatst op Sat 05 Jan 2019 om 10:00

Angela Groothuizen verhuist niet met It Takes 2 mee van RTL 4 naar SBS 6. Dat laat de zangeres, die drie seizoenen lang heeft gejureerd in het programma, weten aan De Telegraaf. Groothuizen zat afgelopen seizoen samen met Gerard Ekdom en Ronnie Flex in de jury, maar blijft daar niet in zitten. Ze wil namelijk niet de overstap maken naar het SBS 6 van John de Mol. “Ik blijf bij RTL”, zegt de 59-jarige televisiester. “Dat voelt voor mij een beetje als familie, ik werk er met fijne mensen.

Zelf is Groothuizen vanaf vanavond weer te zien in Holland’s Got Talent. “Het vorige seizoen van Holland’s got talent was al even geleden, en dat is goed om fris te blijven. Het afgelopen jaar heb ik heel veel gejureerd.

Het lijkt erop dat ook haar vroegere programma The Voice naar SBS 6 verhuist. Moet RTL 4 dan X Factor weer van stal halen, waar ze ook in zat? “Of X factor nu een gat zou vullen dat er nog niet is betwijfel ik, maar leuk om te maken is het wel.

Er zijn momenteel wel érg veel talentenjachten, vindt Groothuizen. “Er zijn wel heel, heel, heel veel talentenshows. Ik wist even niet dat The talent project en House of talent twee verschillende programma’s waren, die tegelijkertijd werden uitgezonden en waar niet massaal naar werd gekeken.

De laatste It Takes 2 werd bij RTL 4 gepresenteerd door Gordon en Jamai Loman. Gordon zit inmiddels wel bij SBS 6. Naast It Takes 2 verhuist ook Dance Dance Dance naar SBS 6. Daarvoor moeten ook nieuwe presentatoren worden gezocht.

Het Telegraaf-artikel ‘Angela Groothuizen jubileert als jurylid in RTL-talentenjachten’ kunt u hier lezen.

Foto: RTL
18 Reacties op “Angela Groothuizen niet met It Takes 2 mee naar SBS 6”


 1. Curryworst

  Al die talentenjachten die de vrijdag- en zaterdagavonden terroriseren. Dan moet je weer goed kunnen zingen, dan weer goed kunnen dansen dan weer allebei. De jury die keer op keer zegt dat ze nog nooit zo iets bijzonders gezien hebben en gouden bergen voorspellen.
  By the way, hoe gaat het eigenlijk met de winnaar van het ‘fantastische’ House of Talent?
  Staat hij binnenkort al in de Ziggo Dome of is hij al gepolst voor het Songfestival.

 2. Sven L.

  Groothuizen, zéér goede vriendin van de Mol (al jaren), blijft bij RTL. Geeft te denken.

 3. Plaspop

  Die nep=zangeres heeft zich bij RTL naar boven geneukt. Die oma moeten ze niet bij SBS.

 4. Vriendje van zoon van

  Moet eens verdwijnen uit het medialandschap. Had al 20 jaar gemoeten. Vervelend mens. Ik zap absoluut weg als zij in beeld komt.

 5. Vriendje van zoon van

  Iemand die volkomen onterecht beroemd is. Om wat dan? Irritant mens. Had al 20 jaar uit beeld moeten wezen.

 6. A.Zijn

  Waar ik bij Wendy het idee heb dat ze alles wel heeft laten zien en het uitgewerkt is vind ik Angela wel belangrijk voor RTL4. Met het binnenhalen van Art & Katja vind ik het team alleen maar sterker worden. Alle leuke mensen blijven zitten en de presentatoren die soms enige irritatie oproepen vertrekken naar Talpa (Gordon, Jandino, Jan, en mogelijk Wendy). Nu nog Molendijk & Witzenhausen naar 6 Inside .

 7. Kees

  Je zult zien dat een heleboel “hulp-programa’s” die in eerste instantie voor Angela waren bestemd nu bij Patty Brard terecht komen.
  Angela zal voornamelijk worden ingezet voor talenten-shows.

 8. Doe

  Zou op goed geluk door haar laten doen. Wordt een stuk leuker van, kan ze aan het begin van de show bij het stel opbezoek of bij hun apart. Weg met die casting bureau types. 20.30 op de Maandag.

 9. Bep

  Angela weet dat SBS een drama gaat worden… ze is niet dom.

 10. Man man

  Ja hoor, Angela en Patty. Van beiden heb ik al zo lang genoeg. En maar voor de buis halen. Hoe jaag je mensen voor de tv weg ? Nou, zo. Volgens mij hebben veel meer mensen deze mening.

 11. Gympie Schoots van Overschat en Zonen

  Sommige mensen roepen vanzelf een soort haat op.

 12. Sven L.

  @A.zijn; mee eens. Groothuizen is een prettige verschijning op tv. Ook dat is persoonlijk natuurlijk, maar ik vind haar wel kundig en charismatisch.

  Ik hoop op een terugkeer van RTL Live / 5 Uur Live / 5 Uur Show (het is maar hoe je het noemt). Met Groothuizen, Tensen, Moors, Bunskoek, Martens, Trustfull, Boszhardt. In wisselende bezetting.

  1 aaneengesloten live blok incl RTL Nieuws, Editie & Boulevard. Wellicht in de toekomst studio’s aan elkaar? Zoiets kun je mooi in beeld brengen. Live tv heeft sowieso de toekomst.

 13. echtwaar

  Hele foute kop. je bedoeld: John de Mol wil Angela Groothuizen niet!

 14. J

  @A.zijn: Hoop dat RTL inderdaad met de gezichten een andere vide weet te creëren (met natuurlijk ook nieuwe/andere programma’s). Dat zie ik met Art, Caroline, Katja, Kees van der Spek en Vivianne als aanwinsten wel gebeuren. Daarbij o.a. Robert, Carlo, Beau, Martijn, Chantal, Linda, Nicolette ook prima. Wendy, Ruben, Tijl, Ronald, Miljuschka etc. exit.

 15. Backman

  Ik vindt Groothuyzen helemaal geen prettige verschijning op tv. Ik erger me kapot aan dat zogenaamd lieve gedoe , maar ondertussen. Zap altijd weg als ik die kop zie.

 16. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Angela heeft het wel aardig ingeschat lijkt ons. Moet ze kiezen tussen SBS van sjon waar de kans op mislukken historisch is, of blijft ze bij RTL waar er van de 85 gedwongen ontslagen wegens bezuinigingen al een gros is opgeruimd door dito sjon. Iedereen blij. Angela is veilig. We wensen haar nog veel succes!

 17. Kris de Groot

  Angela is idd veilig.
  Ik ook erger me aan haar op tv….
  Ze is meer een zangeres.
  Voor een tv persoonlijkheid mist ze veel en veel te veel talent.
  Ze is qua uiterlijk ook tegenwoordig meer geschikt voor de Rimpelomroep Max met die mal loot als directeur die vermeend, meisje SP met zijn sidderaal laat spelen.

 18. Dorus

  Ontzettend jammer dat deze Groothuyzen werkelijk constantop tv verschijnt.Heel veel mensen vinden haar nul sympathiek en meer dan irritant, verdragen haar onechte lievigheid niet.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.