Angela de Jong positief over Humberto Tans VTBL

Angela de Jong mag Humberto Tan dan wel hebben weggewerkt als presentator van RTL Late Night en sindsdien bekendstaan als de Humberto-killer, over zijn nieuwe programma VTBL is ze wel enthousiast. Dat is te lezen in het AD. Tan debuteerde zondagavond met zijn nieuwe voetbaltalkshow op RTL 7. “Eerst maar de hardware van VTBL: decor, tafel, presentator – prima in orde, net als het tempo. Wat toch best bijzonder is voor een eerste uitzending, weten we sinds 6 Inside.

Vaste gasten Theo Janssen en Floyd Hasselbaink kwamen nog niet echt lekker uit de verf, vindt De Jong. Tan wist dat met zijn kwaliteiten als talkshowhost enigszins te verhullen, meent ze. Wat níet te verhullen is, is het gemis van de voetbalbeelden, aldus de AD-diva.

De Jong vindt het aanvangstijdstip van 20.00 uur ook lastig. Dat is weliswaar direct na Studio Sport Eredivisie op NPO 1, maar ook tegenover het Achtuurjournaal en Heel Holland Bakt op dezelfde zender.

De AD-recensente: “Hoe ouderwets het misschien ook klinkt, als net het halve gezin met het bord op schoot naar de samenvattingen bij de NOS heeft gekeken, is daarna de andere helft de baas over de afstandsbediening.”

Half tien is een beter tijdstip, meent De Jong in haar tv-column.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen