Albert lacht om Erland-commotie, in bres voor John

Albert Verlinde heeft vrijdag in 6 Inside met een knipoog gereageerd op de berichten dat hij mag blijven bij SBS 6, ondanks dat de nieuwe Talpa-aanwinst Erland Galjaard niet blij is met zijn dubbelfunctie. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Verlinde stipte de uitspraken van Galjaard kort aan. “Ik mag dit van Erland Galjaard nog nét erbij doen vanavond. Máár, tot half zeven, want dan moet ik die andere baan weer gaan doen. Zo werkt het“, grapte de showkenner live op tv.

Daarnaast greep Verlinde ook nog even de mogelijkheid aan om zijn baas John de Mol weer even de hemel in te prijzen. “Het rare vind ik: John de Mol is gewoon een man die wereldvondsten ontwikkeld heeft, zoals Big Brother, zoals The Voice. Daar mag je apetrots op zijn.”

Nederland is niet trots genoeg op De Mol, vindt Verlinde. “Als je het hebt over de familie Heineken vindt iedereen het fantastisch, maar hier is blijkbaar iets aan de hand dat wat we vinden wat die man aan het doen is en bouwen is framen als ‘alles is te koop’.”

Thuis zullen de mensen zeggen: ‘Jij hebt makkelijk praten, want jij hebt daar een contract en jij krijgt er een hoop geld voor’, maar ik hoef het niet te doen. Je wordt gewoon gebeld.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen