6 Inside ziet weekgemiddelde fors dalen: -33 procent

De Albert Verlinde-show 6 Inside trok in deze tweede uitzendweek gemiddeld 170.000 kijkers naar SBS 6. Dat is een derde minder dan vorige week, toen er gemiddeld 253.000 mensen keken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. 6 Inside trok vrijdag met de weekafsluiter een publiek van 134.000 kijkers (3,8 procent). Dat is een daling van 65 procent ten opzichte van de allereerste aflevering, die met 378.000 kijkers nog altijd het record in handen heeft.

Het zijn turbulente weken voor Albert Verlinde. Voorafgaand aan de start van 6 Inside blies hij hoog van de toren over het programma, maar de showrubriek blijkt vooral meer van hetzelfde. Het is een soort RTL Boulevard, maar dan met een ouderwetse studio.

Het grootste minpunt aan 6 Inside, zoals al werd verwacht, is presentator Jan Versteegh. Ook na twee weken maakt hij nog steeds érg veel fouten en hij weet nauwelijks tegenwicht te bieden aan tv-senior Albert Verlinde.

Ten opzichte van de eerste week is er in de tweede week één opvallende wijziging gedaan aan 6 Inside: Albert en Jan zitten voortaan centraal aan de presentatietafel, in plaats van aan de kop. Het heeft vooralsnog niet mogen baten.

Als het een beetje meezit begint 6 Inside maandag aan zijn derde uitzendweek.

Foto: KRO-NCRV

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen