‘Tatum Dagelet viel niet in smaak bij Roast of Johnny’

De speech van Tatum Dagelet bij The Roast of Johnny de Mol viel maandag niet in de smaak bij het publiek in de zaal. Dat heeft Shownieuws-verslaggeefster Céline Huijsmans laten weten aan haar collega Koos van Plateringen. Dagelet sloeg volgens haar de plank mis tijdens de opnames van de roast, die op 18 december wordt uitgezonden. “Tatum Dagelet stond er als ex van Johnny en viel niet zo in de smaak. Ze ging een beetje over de grens heen. Dat kan zelfs in dit programma.”

Van Plateringen: “Waar deze grappen over gingen, was onder andere over hun seksleven. Zij heeft hem van alles geleerd en ik begreep van Céline dat de mensen dat eigenlijk niet hoefden te horen allemaal. Maar goed, we moeten even afwachten.”

Voorafgaand aan The Roast sprak Huijsmans al even kort met Dagelet. Ze gaf aan zich geen zorgen te maken om haar verstandhouding met De Mol, aangezien ze elkaar al jaren niet meer spreken.

Peter Pannekoek maakte tijdens The Roast nog een pittige grap over Dagelet: “Tatum, je was ooit getrouwd met Ruud de Wild, maar hij deed er alles aan om maar niet thuis te hoeven zijn. Hij zag nog liever hoe Pim Fortuyn werd vermoord dan dat hij naast jou op de bank zat.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen