‘Tatum Dagelet viel niet in smaak bij Roast of Johnny’

Geplaatst op Tue 11 Dec 2018 om 11:00

De speech van Tatum Dagelet bij The Roast of Johnny de Mol viel maandag niet in de smaak bij het publiek in de zaal. Dat heeft Shownieuws-verslaggeefster Céline Huijsmans laten weten aan haar collega Koos van Plateringen. Dagelet sloeg volgens haar de plank mis tijdens de opnames van de roast, die op 18 december wordt uitgezonden. “Tatum Dagelet stond er als ex van Johnny en viel niet zo in de smaak. Ze ging een beetje over de grens heen. Dat kan zelfs in dit programma.”

Van Plateringen: “Waar deze grappen over gingen, was onder andere over hun seksleven. Zij heeft hem van alles geleerd en ik begreep van Céline dat de mensen dat eigenlijk niet hoefden te horen allemaal. Maar goed, we moeten even afwachten.”

Voorafgaand aan The Roast sprak Huijsmans al even kort met Dagelet. Ze gaf aan zich geen zorgen te maken om haar verstandhouding met De Mol, aangezien ze elkaar al jaren niet meer spreken.

Peter Pannekoek maakte tijdens The Roast nog een pittige grap over Dagelet: “Tatum, je was ooit getrouwd met Ruud de Wild, maar hij deed er alles aan om maar niet thuis te hoeven zijn. Hij zag nog liever hoe Pim Fortuyn werd vermoord dan dat hij naast jou op de bank zat.

Foto: SBS
30 Reacties op “‘Tatum Dagelet viel niet in smaak bij Roast of Johnny’”


 1. Dub

  Treurig

 2. Katja

  Waarom verneuken ze de roast zo? Nauwelijks caberetiers en Comedians. Geen Henry van loon geen soundos geen Martijn koning of adonis Patrick de Rotterdammert Laurij.daniel Arends! Theo Maassen!!!!!!!! Youp!!! Freeeeeeek!!!!! Er zijn zo veel grappige mensen die dat kunnen doen. Ja Najib maar who gives a fuck bout him. Alleen Peter met zijn “groffe” grapjes. Zag liever Pim Fortuin vermoord worden. Maar wat is de grap dan? Een roast is niet beledigen maar grappig beledigen. Dan Kun je zo grof worden als je wil. Maar dit is gewoon beledigen. Oh ja en Jeroom de Belg met alle denkbare internetmopjes die Phillip geubels nog niet heeft gedaan. Dit moet je met Comedians doen en niet met een paar. Is ook geen partij voor de anderen. Dit is een voetbalwedstrijd waar een paar een beetje kunnen voetballen en de rest niet. Jammer

 3. danny

  WooooWWWW Petertje Pannekoek ,,wat een keiharde grap weer!! Nog geen glimlach op mijn gezicht nu maar dat zal wel aan mij liggen. Loser.

 4. Hoofstraat

  Daar had Patty Brard nou nooit moeten gaan zitten, Patty Patty Patty, je dochter word er weer bij gehaald, echt zo jammer dat Mevrouw Brard maar weigert volwassen te worden.

 5. anna

  Smakeloos die grap over Ruud de Wild

 6. Bas

  En dit is humor???
  Wat zijn we met z’n alle verscrikkelijke gedegenereerd…………

 7. Remi

  De kogel kwam van links, Peter Pannekoek.

 8. S. in Terklaas

  Tatum wie ???

 9. Bep

  Zielig zootje bij mekaar…. oh oh oh, wat hebben we gelachen…. trieste “ humor”!

 10. Zmmrncef

  , https://www.google.rw/mymaps/viewer?usp=sharing&mid=1g6pi9iQbePeaPL4G1Gk7oFDOEsNaS2hF , https://www.google.cl/mymaps/viewer?usp=sharing&mid=1EztxXqZUQU4okyyTPLVCJzC3CL0kxj-d , https://www.google.nl/mymaps/viewer?usp=sharing&mid=1Y0mk-SlQDpbWvwQaOV3kELE6L8CQ3dNH ,

 11. Patrick

  @Remi

  Ja, geef de helft van het land maar de schuld. Heb je nu zelf niet door hoe laf je bezig bent?

 12. valerie

  Ik kan de opmerking van Petertje Pannenkoek geen grap noemen, zeer onsmakelijk. Alleen al de gedachte dat je iets dergelijks in je hoofd hebt zitten dan heb je een zieke geest.

 13. Deadly Viper

  Peter Pannekoek is geweldig!

 14. Johann

  @Remi, die kogel kwam van Volkert van de G. en niet van links. Je moet niet zo dom onze PVV calimero’s napraten. Ik ben en stem links, maar verafschuwde deze moorde net zoals iedereen. Breivik vermoordde meer dan 70 jongeren en was een fan van Wilders. Moet ik nu gemakshalve alle PVV stemmers daarvoor verantwoordelijk houden?

 15. Maxer

  Ik kan wel lachen om deze tekst van Peter Pannekoek. Voor alle hierboven reageerders: lees eens de teksten van cabaret voorstellingen, er zal dan weinig worden gelachen. Een tekst of grap komt pas tot leven als hij op de juiste wijze en intonatie wordt verteld. Peter Pannekoek kan dat als de beste, vergelijkbaar met Youp, Freek, Herman etc.

 16. HahahaHenkie

  Roasten zonder komedianten is geen roast.Dat doe je met een groep professionals aangevuld met 1 a 2 bekende mensen. Niet 1 a 2 professionals en voor de rest amateurs.En die grap is geen grap inderdaad.Het slaat nergens op

 17. Solange

  Lach me gek om Peter Pannekoek…….

 18. DocentEngels

  Anderhalve standupper en voor de rest acteurs/actrices en soort bn’ers En dat moet dan een roast zijn maar dat slaat dan toch nergens op? Gaan we een bokswedstrijden kijken maar niemand kan boksen en de paar die het wel kunnen zijn Mwoah.Ik hou het bij de amerikaanse roost

 19. Dimpho More

  Ach gut, een docent Engels die niet kan schrijven.

 20. DocentEngels

  Roast! Roast! Ahum…

 21. Dimpho More

  Dat je denkt dat dat de enige fout is, is veelzeggend. De fouten zijn niet op één hand te tellen.

 22. T

  Dat hele roast gebeuren is zo slecht. Harde grappen kunnen best leuk zijn, maar dat komt dan omdat ze creatief en slim in elkaar zitten.

  Dit is gewoon hard zijn om het hard zijn. Zo makkelijk allemaal.

 23. ox

  Dit is geen roast,dit is een receptie.

 24. Freddie

  Rick Brandsteder heeft het nu over dit artikel in RTL Boulevard.

 25. ℙluk vd ℙetteflet ℗

  Het was een droevige vertoning.
  Niemand scoorde met een leuke grap, geen inkoppertjes, geen afmakers en Sl helemaal niet een climax na een goede opbouw. Treurig. Precies wat we ervan verwacht hadden. En als je terugleest eat de voorspellingen waren: die zijn uitgekomen. Dus tóch nog een succesje. Top.
  En Tatum deed het wel weer leuk: ze gaf zelf al aan zich geen zorgen te maken om haar verstandhouding met De Mol, aangezien ze elkaar al jaren niet meer spreken.
  Meesterlijk. En een beetje verdrietig. Plink.

 26. De Stem Van Het Volk

  Probleem is dat de productie en de gasten geen klasse hebbbn. Daarom worden er lompe teksten geschreven voor dito gasten zonder intelligente en vileine humor.
  Allee wordt platgeslagen waarbij doelbewust choqueren en beledigen een doel op zichzelf geworden is..

 27. John Hypo

  De huilende pvv’ers bij dit soort grappen, zeuren dagelijks dat moslims noet moeten zeuren als er grappen over hun profeet gemaakt worden. Als je voor vrijheid van meningsuiting bent, dan is alles geoorloofd. Niet selectief gaan doen he.

 28. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  #TeamPeterPannenkoek 🤣😂👍🏼🤪

 29. Sven L.

  Ben wel nieuwsgierig naar de uitzending de 18e. Ach en die grap over Fortuyn; het is inmiddels dik 15 jaar geleden jongens… get over it.

 30. Nick

  Peter Pannenkoek is geweldig

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.