Shownieuws overvalt Martijn Krabbé thuis

Geplaatst op Tue 11 Dec 2018 om 10:30

Shownieuws besloot maandag om de stoute schoenen aan te trekken en aan te bellen bij Martijn Krabbé thuis om hem te feliciteren met zijn verlovingsnieuws. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Normaal gesproken is het not done om onvoorbereid bij sterren aan te bellen, maar Krabbé besloot om Shownieuws gewoon te woord te staan over zijn verkering met Deborah. “Wel sympathiek, hè, dat hij gewoon open doet en ons te woord staat?“, merkte presentatrice Shelly Sterk op.

Krabbé besloot zijn vriendin even te waarschuwen toen Shownieuws plotseling voor de deur stond. “Ik ben nu net mijn vriendin aan het bellen, want die is hier nog niet zo aan gewend dat er dan mensen met een draaiende camera voor de deur staan. Zij is nu net boodschappen aan het doen, dus ik ben haar nu even aan het bellen dat ze niet schrikt als ze straks komt.”

De RTL 4-ster kreeg zijn voordeur met enige moeite open. “Ik heb de deur op slot, want anders kan mijn hond vanzelf naar buiten.

En wat is zijn commentaar op het verlovingsnieuws? “Ik ben ontzettend gelukkig en ik ben stomverbaasd dat ze ja heeft gezegd. Zij vindt zichzelf een enorme bofferd, maar de bofferd ben ik natuurlijk.”

Krabbé is woonachtig in Amsterdam-Zuid.

Foto: SBS
12 Reacties op “Shownieuws overvalt Martijn Krabbé thuis”


 1. Joop55

  En ze brachtten de diëtist mee.

 2. danny

  @Joop55,, hahahaha lachen met jou,,echt weer een MC waardige reactie. Orgineel en Hilarisch!!!!

 3. De schele

  Die dikke Krabe wipt alles wat los en vast zit en krijgt weer veel aandacht. Nu verloven en er zal ook wel weer een kind op de wereld geschopt worden. Over twee jaar is het uit en dan is het weer huilie

 4. anoniem

  second love is no love

  krabbe ga je zoenen met een trut die al eerder zoveel mannen heeft gepijpt

  bah

  wordt ook niets.

 5. critikast

  Ze is natuurlijk naar de slijter !!!

 6. Phnztrga

  , https://iradlepback.bandcamp.com/album/sites-rencontres-pour-randonnes sites_rencontres_pour_randonnes, https://tamlywitung.bandcamp.com/album/speed-dating-madrid-2014 speed_dating_madrid_2014, https://wiiconladab.bandcamp.com/album/baby-boy-names-with-numerology-number-6 baby_boy_names_with_numerology_number_6,

 7. Rotje

  Ik heb het niet gezien, maar vind hem er op de foto hierboven beter uitzien dan op tv in The Voice.

 8. Curryworst

  Wat een opgeblazen drankhoofd.

 9. Remi

  Shelly was weer wóest aantrekkelijk trouwens !

 10. A Knevel hier

  blijft een dikke prednison kop

 11. ℙluk vd ℙetteflet ℗

  Stoute schoenen….
  Alsof de stalkers van Shownieuws ook maar énige gêne te overwinnen hebben om een weerloos slachtoffer te benaderen.
  Anyways, wat Joop en z’n maten al zeiden, diëtist, de drank, een onwennig hertje en een debacle. Goeide ingrediënten voor een nieuw persoonlijk drama.

 12. BRAAK

  Daar hebben we die loterijoplichter weer, brrrrrr.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.