Sylvana Simons heeft compassie met witte mensen

Geplaatst op ma 03 dec 2018 om 9:45

Medelijden vindt ze een groot woord, maar Sylvana Simons heeft wel compassie met witte mensen. Dat zegt de opiniediva in de rubriek Taxi Terug op de DWDD-site. Witte mensen zijn ietwat kleingeestig, meent Simons. “Ik heb veel geleerd over witte mensen. Ik heb veel geleerd over wat ik soms ook wel… Medelijden is een groot woord, maar soms denk ik: jeetje, mijn positie in deze maatschappij, het sociale construct, heeft mij in elk geval altijd uitgedaagd om een brede blik te hebben.

Witte mensen hebben dat niet, aldus Simons. “Wat vervelend is als je die uitdaging nooit zo hebt gevoeld, dan is het zo eng dat je niet durft op het moment dat die uitdaging je wordt geboden. Ik heb ook wel geleerd om compassie te hebben.”

Dan tegen haar interviewster, moslima Samya Hafsaoui: “Jij leeft in een wereld waar jij alles van af weet, maar die wereld is zo ongeïnteresseerd in jou.”

Hafsaoui: “Ja, de positie dat jij vaker vragen krijgt dan vragen stelt.”

Simons: “
Ja, omdat het ook niet nodig is. Jij kunt je niet niet verdiepen in de wereld waar je onderdeel van bent. Dat kun je je niet veroorloven. Maar de ander kan het prima veroorloven om zich niet in jouw cultuur te verdiepen.”

Haat Simons witte mensen? “Een goede vraag, maar het antwoord is nee.”

Taxi Terug met Sylvana Simons kunt u bekijken op de DWDD-site.

Foto: BNNVARA
84 Reacties op “Sylvana Simons heeft compassie met witte mensen”


 1. Wanny

  Andersom werkt het toch precies hetzelfde? Of denk je dat ze zich in Somalië gaan verdiepen in mijn cultuur als ik daar ga wonen?

  Heeft ook niks met wit of zwart of geel te maken. Maar alles met de cultuur van bevolkingen die al eeuwenlang op een bepaalde plaats samen leven.

 2. Anja

  Sneu.

 3. Bears’den

  Deze heks denkt dat iedereen, witte of zwarte mensen, bezig zijn met wat voor kleur ze hebben en de ‘problemen’ die dat met zich mee brengen..
  Er bestaan ook mensen die gewoon lekker hun leven leven en van al dat gezeik moe worden!

 4. Woi!ter 

  Ik heb compassie voor deze domme doos. Ze heeft hulp nodig van de GGZ.

 5. Zwarte Piet

  Fijn meid. Als je je niet kunt aanpassen aan onze cultuur gewoon oprotten.

  Het wordt tijd dat bepaalde invasieve exoten korter aan de lijn worden gehouden en hun plaats wil weten. En extreem linkse ratten zoals Femke Halsema horen in de gevangenis.

 6. Ano Niem

  Mensen, Nederland zoals we die kennen loopt op zijn eind.
  Types als Sylvana, Quinsy Gario, politici bij DENK, de grotere invloed van Imams, gaan ons de das om doen.
  Kerstfeest wordt winterfeest.
  Pasen wordt voorjaarsfeest.
  Pinksteren willen de mede-landers afschaffen; suikerfeest voor in de plaats.
  Etc.etc…
  Daarnaast Turken en Marokkanen die generaties hier al wonen, geprofiteerd hebben van onze voorzieningen en faciliteiten, kotsen op Nederland en zijn loyaal aan hun ‘ vaderland’….
  Maar we willen het zelf; zolang partijen als GL dit stimuleren (die vandaag dus de letters ” I AMSTERDAM” laten verwijderen!) maken we onszelf echt kapot.
  Zo jammer van ons ooit zo mooie en tolerante Nederland.

 7. Harige Harrie

  Moet je dat zien zitten die twee geimporteerde lamzakken op die foto.

 8. Zwarte Piet

  Het wordt tijd dat bepaalde invasieve exoten korter aan de lijn worden gehouden en hun plaats WEER weten. En extreem linkse ratten zoals Femke Halsema horen in de gevangenis.

 9. Maxer

  Foto geeft de toekomst van Nederland aan…

 10. Annoniemus

  Als wit mens vind ik dat er veel te veel zwart te zien is overal , zou de Nederlandse politiek hier oog en oor voor hebben ???

 11. rob

  BLANKE mensen bedoelen ze….je ziet pas wit als je je niet helemaal goed voelt.

 12. Janusz

  Ano niem. Je raakt de kern van het probleem. Hulde.

 13. Demi

  Ik ben niet wit, ik ben blank…dat rare gedoe met wit….er bestaan geen witte mensen. Er is echt wel een verschil tussen wit en blank. Sneeuw is wit….

 14. Robert

  We kunnen het beste gewoon Amsterdam opgeven, die hele stad is vergeven van idealisten, zichzelf verrijkende goede doelen organisaties, B acteurs, ga maar door.
  Ik zie alleen maar voordelen, alle B acteurs naar AT5, Femke kan haar eigen beleid voeren en hoeft zich dan niet aan de wet te houden.
  Paar oude buurten zijn nog gezellig, voor de rest is het niks meer.

 15. Ed

  Ik begrijp het niet. In europa en de wereld mag je wonen waar je wilt. Als je nu woont op een plek waar je je niet thuis voelt kun je toch verhuizen naar een plek waar het veel beter is. Honderd duizenden doen het.

 16. Bramderammer

  De verdeel en heers strategie van onze ” leiders” (= haagse georganiseerde misdadigers) werkt als een beer.

 17. anonymous

  De “witte mens” niet met haar….

 18. PAula

  Dat rare gedoe met de term WITTE MENSEN, zo raar. Waar komt dat toch vandaan? Waarschijnlijk overgewaaid vanuit amerika waar ze het altijd over black and white hebben. Maar hier spreken we nog altijd over blanke mensen. Je bent goed ziek als je wit ziet.

 19. KOZP

  En witte mensen denken maar dat Sylvana een hekel heeft aan witte mensen. Niet dus! Weer een bewijs dat witte mensen altijd fout denken!

 20. Alex

  Natuurlijk is dit bericht een klikbeet.
  Het heeft bijzonder weinig te maken met media nieuws.

 21. Hoi

  Sylvana is elke dag met haar huidskleur bezig…wie is er nou racistisch en denkt in hokjes?…Mevrouw zelf

 22. Opa Roelvink

  Racisme is Sylvana niet vreemd. In de actieve rol ervan.

 23. Donald Dumb

  Pardon?
  En dan zijn wij racistisch?
  De grootste raciste heet Sylvana Simons.
  Vreselijk mens. Mag van mij lekker naar haar vaderland terug.
  Daar de boze zwarte vrouw zijn.

 24. ox

  Hilarisch,Sylvana die het heeft over haar brede blik,terwijl zij juist vastzit in haar deug-slachtoffer-bubble,vermeend racisme als verdienmodel,cynisch om voor wat geld,de verhoudingen in de maatschappij op scherp te zetten,gelukkig zijn er veel mensen van kleur,die trots zijn op wie ze zijn en die niet in het slachtofferschap-valletje trappen van narcistische simons en haar knechten

 25. KOZP

  Nederland is nu haar land!

 26. StefanV

  Dit screenshot met bijbehorende tekst vat (BNN)VARA anno 2018 perfect samen. Compleet vervreemd van de oorspronkelijke achterban.

  Verder is de obsessie van Simons met andermans huidskleur nogal ziekelijk. Zo mogelijk nog vreemder is dat ze die moslima qua ‘slachtofferschap’ op gelijke voet plaatst. Huidskleur is geen keuze, religie wél.

 27. Klaasje

  En het allerdomste is toch wel dat er gereageerd wordt op zo’n artikel.
  MC lacht zich kapot.

 28. Ray

  Ik ben inderdaad niet geïnteresseerd in achterlijke moslimlanden. Daarom ga ik er ook niet wonen.

 29. robb

  Sylvana ik hoor niet bij de mensen die je van alles toewensen maar hou op met je gedram ,ik zag de voice vrijdag met op het eind de patatbakker die jongen is zo vrolijk ,ik denk iedere blank mens sluit die jongen in zijn hart en de kleur maakt niet uit ,er zal altijd wel iemand zeggen zwarte piet maar het is nooit kwaad bedoelt.

 30. achtmet

  Wanneer vertrekt dat spook nou eindelijk uit mijn (ons)Nederland ?

 31. Michel

  Ik ben niet wit en zij is niet zwart… wie dat niet ziet is kleurenblind. Ik wens niet in een hokje gestopt te worden door haar en ik plaats haar ook niet in een hokje.

  Met tolerantie en iets meer respect voor elkaar (dus zonder elkaar in hokjes te stoppen) moet het toch lukken een betere samenleving te krijgen?

  Zij is n.b. volksvertegenwoordiger in de gemeente (lees:republiek) A’dam. Dat zij zich dergelijke uitspraken doet vind ik zorgwekkend.

 32. amsterdammer

  Die term “witte” mensen hebben we te danken aan Jeroen Overbeek, van het NOS journaal, die in een of ander taalcommisie-tje zit van de NOS en die ons dit door de strot heeft geduwd.

 33. JasperV

  En Simons kan het weten! Maar ze heeft dus niets met blanke mensen?

 34. Johan

  Sylvana Simons: Ik wil premier van Nederland worden

  05 maart 2017 12:02

  https://www.rtlz.nl/algemeen/politiek/artikel/169331/sylvana-simons-ik-wil-premier-van-nederland-worden

  Lachwekkend deze vrouw met het verstand van een naaktslak. Wat is haar deskundigheid behalve beetje heen en weer kunnen huppelen wat ze in het verleden heeft gedaan blanke (rijke) mannen aan de haak slaan.

 35. Henk

  Sylvana is een dappere en zeer sterke vrouw!
  Ieder zijn mening.

 36. MM

  We moeten niet alles zo zwart/wit zien.

 37. BJK

  Dit is parodie, ja toch?

  Als dat niet zo is, dan geldt die opmerking over ‘witte’. mensen ook voor haar meelopertje Simone van Saaidoos.

 38. Remi

  Hardwerkend Nederland hoest haar salaris op.

 39. Yes

  @Johan, waarom mag ze van jou geen premier worden? Zelfs zeer gelovige landen hebben in het verleden een vrouwelijke premier gehad. Duitsland en Engeland (2x) hebben op dit moment een vrouwelijke premier. Wat dat betreft loopt Nederland achter.
  Syl is al in op verschillende terreinen de eerste vrouw geweest die iets durfde te ondernemen.

 40. ME

  Ik heb onlangs de documentaire over haar gezien.
  Ben met rot geschrokken.
  Wat heeft deze vrouw een raar wereldbeeld.
  Alles draait om haar. Ze moet zich net zoals iedereen aanpassen en
  niet steeds iets dat haar niet bevalt op racisme gooien.
  Net zoals ik me in Papua land zou moeten aanpassen moet zij dit ook
  in Nederland doen.
  Net zoals sommige moslims zich hier niet willen aanpassen en denken
  dat wij ons aan hun achterlijke cultuur moeten aanpassen, zo denkt Silletje er ook over. Ik denk dat soms haar pruik wat al te strak zit en ze daardoor niet goed kan nadenken.

 41. Irma

  aat deze vrouw maar klesten, haar IQ is lager, dan is ze vast ook dommer. We moeten haar maar niet uitlachen want ze kan er niets aan doen. Zo denkt James Watson, Nobelprijswinnaar en ontdekker van DNA, dat n$g$rs gemiddeld dommer zijn dan blanken. De Engelsman formuleert dit netter in zijn boek dat binnenkort verschijnt als volgt. ‘Er is geen gegronde reden om te anticiperen dat de intellectuele capaciteiten, die tijdens hun evolutie geografisch van elkaar gescheiden waren, bewezen zullen worden, identiek te zijn geëvolueerd. Ons verlangen om een gelijk denkvermogen als een universele erfenis van de mensheid in stand te houden, volstaat niet om het zo te maken.’

  https://brainstats.com/average-iq-by-country.html

 42. Kannibaal

  @KOZP 10.19

  Aldus een knеus die met deze opmerking een hele groep over één kam scheert. Lees je laatste zin nog eens en kijk vervolgens in de spiegel.

 43. jdj2050

  Dit soort items passen toch niet in de mediacourant. Er staat niets nieuws in , is niet bijzonder en heeft geen enkele toegevoegde waarde anders dan dat iedereen weer even los kan gaan op Sylvana. Zij wordt gevoed (en sterker) door alle haat dus laten we daar vooral mee ophouden.

 44. Solange

  Wijf is zwaar gefrustreerd…..enkeltje GGZ

 45. PAula

  Blanke mensen bedoeld ze…er bestaan geen “witte” mensen. Melk is wit

 46. S. in Terklaas

  Wie is hier nu een racist ??? ” witte” mensen ???
  BLANKE mensen moet dat zijn.
  Roep eens 1 keer zwarte mensen en je bent een racist, maar mevrouw Simons maar het omgekeerd wel ??? Hypocriet narcistisch en uiterst triest mens….logisch dat iedereen haar uit kotst

 47. Bart

  Simons moet gewoon weggaan uit Nederland. Dit gaat nog wel een keer verkeerd aflopen haar en consorten.

 48. Vrede

  Ze heeft alleen interesse in witte miljonairs. Ze is zelf zo goedkoop dat ze dan gelijk op dr rug gaat liggen.

 49. Momo

  Wow, ze is psychisch nog verder heen dan ik dacht.

 50. Mike

  Wat leeft dit narcistische orakel toch in een zelfgecreëerde waanwereld. Daar heb ik dan weer intens medelijden mee.

 51. Siem

  Wat een generaliserende uitspraak. Er is ook niemand in mij geïnteresseerd, moet ik daarom een potje gaan zitten janken? Get a life mens!

 52. Godefroy France

  Zou de media kunnen overwegen om,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  dit racistisch, antisemitisch, islamitisch, golddigerisch, fascistisch, Bruinhemd nog langer een podium te geven waar ze haar (derde rijk) haatzaai propaganda te pas en te onpas aan den volke (onbestraft) mag spuien.
  Geert Wilders zit voor minder in het strafbankje.

  SS uitzwaaidag, beste voorstel ooit !

 53. Paula

  Ach van haar kan je niet anders verwachten. Ze heeft geen hekel aan witte mensen. Nou dat zegt dus niets want wit bestaat niet. Is alleen maar bedacht voor de bühne om van blank wit te maken. Voel me daar niet mee aangesproken. Verder kan ik stellen dat zowel zij als KOZP-aanhangers eigenlijk zelf racistisch zijn. Want ze willen geen zwarte piet maar witte pieten. Daarmee sluiten ze hun eigen “kleur” dus uit. Ze snappen ook niet dat hun gekleurde medemens al dit gezeur (van SS en KOZP) spuugzat zijn. Stelletje ondankbare en gefrustreerde lui. Wordt tijd dat ze terug gaan naar hun roots en daar maar eens misstanden aan gaan kaarten. Bah.

 54. Nationalistische Conservatief-liberaal

  Witte mensen??? Blanke zal je bedoelen.

  Zit dat gestoorde mens nog niet in een behandelkliniek?

  Tevens bedenkelijk dat DWDD haar aandacht geeft. Zegt genoeg over dat programma.

 55. critikast

  Simons heeft helemaal geen brede blik…had ze die maar. Ze heeft haar populariteit enkel te danken aan vrienden Pauw, Van Nieuwkerk en Halsema en niet te vergeten de BN-ers die niet met haar in discussie willen maar wel op haar hebben gestemd. In de raad van Amsterdam kijkt ze schichtig om zich heen, vergeet mee te debatteren en is er meer niet dan wel. . Verder gedraagt ze zich als het geweten van Nederland en krijgt nog steeds zendtijd om haar idiote meningen over ons uit te strooien. Kan er ook een site SorrySylvana komen ?

 56. Rooie rinus

  Ook hier, vervang wit met zwart, en je hebt de meest krankzinnige racistische onzin.

 57. julske

  Sylvana maakt heel veel frustatie los op MC. Zo gefrustreerd krijgen mensen mij niet hoor. Ik weet wel raad met me leven, dus vandaar dat ik me nooit zou bezig houden met onzin van de mens. Mensen denken jullie aan je hart, wil geen hartstil toestanden hier op MC. En wezen jullie trots op je huidskleur, geel, blauw, zwart, blank enz, geen kleur is superieurder dan de ander, we zijn allen uniek. In alle rassen heb je goede mensen en slechte mensen, in elk ras heb je lelijke mensen en knappe mensen . Sylvana vindt ik een heel sterke vrouw, je moet wel sterk in de schoenen staan, om dit soort bagger over je heen te krijgen. Een zwarte huidskleur hebben maakt degene niet minder mooi,ze weet dat ze een zwarte vrouw is, en wel bespraakt, wat is er mis mee.In dit land kan je alles bereiken Sylvana, dat mag ook gezegd worden.

 58. Ronald

  Triest, om zo te generaliseren. Zij praat zelf op de manier die ze zo verfoeit.

 59. Shaniquilia vd Put

  Noem mij één land in de wereld waar negers in de meerderheid zijn en waar economische en politieke stabiliteit is. En weinig corruptie en veel veiligheid. Juist, die landen bestaan niet. Sylvana profiteert van de stabiliteit en de welvarendheid die de blanke maatschappij haar biedt, maar schopt er wel constant tegen. Natuurlijk is het gezond om als persoon en als samenleving kritiek te krijgen, maar dan moet de criticus ook open staan voor andere invalshoeken en tegenargumenten en niet alleen maar ongefundeerd schoppen.

 60. Melle junior

  Vrienden…. Nederland zoals we die kennen loopt op zijn eind.
  Types als Sylvana, Jerry Airfryer, politici bij DENK, de grotere invloed van Imams, gaan ons gelukkig de das om doen. We verdienen het omdat we softies zijn.
  Kerstfeest wordt winterfeest.
  Pasen wordt voorjaarsfeest.
  Pinksteren willen de mede-landers afschaffen; suikerfeest voor in de plaats.
  Etc.etc…
  Daarnaast Turken en Marokkanen die generaties hier al wonen, geprofiteerd hebben van onze voorzieningen en faciliteiten, kotsen op Nederland en zijn loyaal aan hun ‘ vaderland’….
  Maar we willen het zelf; zolang partijen als GL dit stimuleren (die vandaag dus de letters ” I AMSTERDAM” laten verwijderen!) maken we onszelf echt kapot.
  We leven vandaag de dag in een vieze mengelmoesmaatschappij.

 61. Henk

  De puberale zich herhalende verbale bagger die hierboven voor de zoveelste keer over Sylvana wordt uitgestort bewijst dat haar stelling dat sommige witten (die aan dat gescheld meedoen) inderdaad ‘kleingeestig’ zijn.

 62. Poespas

  Er worden veel te veel woorden aan haar vuil gemaakt.

 63. Witte Corneliszoon de With

  Ah, SJW-logica. Voortdurend verkondigt ze dat zwarten een marginale positie in de maatschappij bekleden (dankzij de al eeuwen durende onderdrukking door gemene, domme en racistische blanken met een kokervisie op de wereld). Maar nu bestempelt Sylvana haar maatschappelijke positie als zwarte vrouw ineens als bevoorrecht en gebruikt ze die om blanken weg te zetten als een beetje sneue figuren die de wereld allemaal niet zo goed begrijpen als zij.

 64. Wuppy

  wij witte mensen hebben dit land opgebouwd en jaren haar uitkering betaald

 65. Pipo de Kloon

  Ze krijgt nu in Amsterdam WEER belastinggeld te vreten voor niks he!
  Geef haar een banaan en zet haar op de takkie-takkie boot terug naar waar ze vandaan komt. Wij hebben haar niet gevraagd EN zien haar graag vertrekken.

  Op 6 december, de nationale Sylvana uitzwaaidag!

 66. Joop

  Ik heb altijd compassie voor borderliners ook waneer ze de grootste onzin uitkramen.

 67. Momo

  @Henk

  En de bagger die wij “witten” over ons uitgestort krijgen door Sylvana en consorten???

 68. Melle junior

  Compassie.. wat lief van tante Sylvania

  Vandaag zei een meisje tegen mij …. Melle, jullie witten moeten ons schadeloos stellen.
  Ik zei heel lief… weetje bongo….. slavernij was niet goed.. maar weet je hoeveel geld het heeft gekost om jullie te werk te stellen… ook toen werkten jullie liever niet… wij witten hebben er heel veel aan gedaan en er heel veel geld mee verloren….. een arbeids-etos van niks. Vaak hebben jullie ons dus geld gekost… ik voel JUIST NU een claim tegen de donkeren aankomen wegens verzaken van arbeid.

 69. aammehoela

  Sylvana doet er van alles aan om de meest gehate vrouw van Nederland te worden. Wat een domme opmerking van haar. Je wordt zo moe van dat wijf en vooral dat belerende toontje van haar. Ten eerste zijn we niet wit maar blank en verder wil ik haar compassie niet. Na haar laatste optreden bij DWDD ben ik helemaal klaar met dat gezeur van haar. Zwarte Piet verplicht afschaffen is te vergelijken als indertijd met het invoeren van de veiligheidsgordel. Te triest voor woorden om dat te stellen. En dan had je gisteren ineens een onderzoek dat het fifty fifty is met voor of tegen Zwarte Piet. Nou, dan geloof ik eerder dat onderzoek van Een Vandaag. Dat onderzoek toonde geheel andere cijfers aan. In de Randstad ook geen fifty fifty maar een ruime meerderheid voor behoud Zwarte Piet. En in de rest van Nederland is driekwart voor Zwarte Piet. Zo is het en niet anders. En mevrouwtje Simons…….. ga maar lekker op vakantie naar Thailand of zo. Kun je bij Jan de Hoop langs gaan. Weet niet of hij daar op zit te wachten maar dat boeit me niet.

 70. ℙluk vd ℙetteflet ℗

  Deze is t O t A A l van ut padje.
  Beter doen we even niet bewegen en we vermijden oogcontact.
  Als het afgeleid is sluipen we de kamer uit en doen de deur heeeel zachtjes achter ons dicht.
  Mocht ze toch gaan praten tegen ons, omdat het wegglippen niet is gelukt, dan ontkennen we alles voordat we in een oeverloze discussie met haar terechtkomen waarin zij gelijk heeft en jij een rac!st bent en wachten we tot ze is afgeleid en sluipen dan alsnog weg. Eng, wereldvreemd, paranoia, polariserend.
  En het ergste is: ze beweert het tegenovergestelde, maar wij voelen dat ze de hele tijd bezig is rac!isme aan te wakkeren, en dat is niet mooi. Holland was hartstikke leuk zonder dat kleine groepje relschoppers onder leiding van mevrouw Sylvsna Simons. Zo, dat wilden wij nou even kwijt. Dikke mik.

 71. Pien

  Kijk naar landen waar de populatie in meerderheid zwart is en wordt geleid door zwarte leiders. In al die landen gaat het slecht, armoede, ellende, corruptie, uitbuiting en domheid.
  Sylvana is een gemankeerde n^gerin die is doorgeslagen. In de witte wereld is Sylvana uitgekakt – behalve dan bij een clubje van rariteiten en onrendabelen-, in de zwarte wereld is ze uitgekakt, dus ja dan zet je als gemankeerde n^gerin een koers van destructie in, ze weet niets beters meer te bedenken, het is pure wanhoop bij deze totaal uitgerangeerde vrouw.

 72. Blubdub

  EEN MEDIA VERBOD VOOR DEZE VROUW IS HET BESTE.
  ZIJN WE VAN HET GEZWAM AF

 73. Teflon

  @Pien

  Wat je zegt over die landen klopt, maar vergeet ook de oorzaken niet. De kans is groot dat veel van deze landen het beter hadden gedaan als ze nooit gekoloniseerd waren geweest. En nee, da’s geen excuus, maar wel een oorzaak.

 74. Donald Dumb

  Pien.
  En bijv. Rusland dan?
  Blank land, blanke leider maar ook door en door corrupt en gigantische armoede.

 75. R

  Ik heb compassie met Sylvana, dat ze mensen alleen maar op kleur beoordeeld. Over racisme gesproken…

 76. diana

  BLANK. Ik ben niet wit maar blank.

 77. Momo

  @Dumb Democrat

  Nu noem je ook het laagst geplaatste Westerse land in de corruptie index. Je kan maar beter de rest van de lijst bekijken om te zien hoe het met de Afrikaanse landen gesteld is.

 78. de Grаaf

  O ja, Mоmo? Rusland is geen Westers land, dat ten eerste. Terwijl bijvoorbeeld Nicaragua en Venezuela wel als Westerse landen worden gezien en die staan onder Rusland.

 79. Momo

  @de Graaf

  O ja? Ja, het ging over Westers in de zin van blank en zwart. Zuid-Amerika is qua rassen zeer divers, dus die landen zijn absoluut geen goede voorbeelden. Dus nogmaals, ja.

 80. Ben

  @de Graaf

  De Latijns-Amerikaanse landen worden helemaal niet automatisch tot het Westen gerekend.

 81. Donald Dumb

  Momo.

  Bulgarije, Roemenië, Albanië… arm en corrupt…
  Niet echt een verschil met veel Afrikaanse landen

 82. Momo

  De Afrikaanse landen staan over het algemeen toch echt lager.

 83. Ettertje

  Jerry Airfryer? Hahaha!

 84. B klein

  Er is helemaal niets echts, niets oprechts en niets aan dit zielige meisje waar iets mee gedaan hoeft te worden. Behalve hele goede en heel langdurige psychische hulp.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.