RTL Boulevard verhuist niet naar Rotterdam

RTL Boulevard gaat niet in op de interesse van Rotterdam om hun studio daar te huisvesten. Het programma blijft uitzenden vanaf het Leidseplein in Amsterdam. Dat heeft presentator Luuk Ikink laten weten in de uitzending en op Twitter. Bij RTL Boulevard heerst grote onvrede over het feit dat John van den Heuvel niet langer aanwezig kan zijn, omdat burgemeester Femke Halsema de veiligheid op het uitgaansplein niet meer wil garanderen. Daarop werd een verhuizing geopperd.

Voor veel Boulevard-sterren zou een verhuizing naar Rotterdam flink wat extra woonwerkverkeer betekenen. Zo is Peter van der Vorst woonachtig in Abcoude. “Ik vind Rotterdam ook een hele leuke stad, hoor“, zei hij desondanks.

De in Rotterdam geboren Ronald Molendijk: “Ja, Rotterdam is een hele mooie stad.”

Ajax-fan Peter R. de Vries moet niet aan een verhuizing naar Rotterdam denken. “Het is mooi dat hij dit aanbiedt. Ik moet er persoonlijk niet aan denken natuurlijk, maar het is ook de omgekeerde wereld. John van den Heuvel hoort hier aan de desk in Amsterdam te staan en dat mag niet verhinderd worden door welke criminele organisatie dan ook.”

De autoriteiten in ons vrije Nederland moeten ervoor zorgen dat John hier als journalist zijn werk kan doen en wij gaan niet verhuizen. Wij gaan nergens anders naartoe. Het enige dat kan gebeuren is dat John van den Heuvel hier aan de desk komt te staan. Wij eisen, wij verlangen dat de autoriteiten daar zorg voor dragen.”

Luuk Ikink: “Datzelfde verhaal leeft ook bij RTL. Zij zeggen ook: ‘Bedankt voor het gebaar, hartstikke fijn, maar we blijven gewoon in Amsterdam.’”

Peter van der Vorst: “Dankjewel Rotterdam, heel lief, maar we blijven hier.”

Ikink voegt op Twitter toe: “Sympathiek gebaar van Rotterdam, die best onze studio wil huisvesten. Dank voor het aanbod, maar wij blijven op het Leidseplein in Amsterdam en er wordt gewerkt aan een oplossing, zodat we John weer snel aan de desk kunnen krijgen!

Lees ook: RTL Boulevard: ‘Rotterdam wil onze studio huisvesten’ (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen