RTL Boulevard: ‘Rotterdam wil onze studio huisvesten’

Rotterdam wil een verhuizing van de studio van RTL Boulevard naar de havenstad graag faciliteren. Er zijn locaties met uitzicht op de skyline beschikbaar. Dat meldt de showrubriek op zijn website. Bij het RTL 4-programma heerst grote onvrede over het feit dat John van den Heuvel niet meer aan de desk kan staan, omdat de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema af wilde van de grote beveiligingsoperatie op het Leidseplein die met zijn optredens gepaard gingen.

De ernstig bedreigde Van den Heuvel is daarom al geruime tijd niet meer in de Boulevard-studio geweest. Halsema heeft een verhuizing van het programma geopperd en Rotterdam ontvangt de showrubriek met open armen.

Er zijn genoeg mogelijkheden in Rotterdam. “We hebben hier prachtige locaties voor een televisiestudio“, laat VVD- wethouder Bert Wijbenga namens het stadsbestuur weten. “Wij willen RTL graag faciliteren.

Wijbenga heeft een eventuele verhuizing al besproken met burgemeester Ahmed Aboutaleb. “Als RTL de overstap overweegt dan stellen we alles in het werk om dat mogelijk te maken.”

Er zijn meerdere locaties met een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam, weet Boulevard.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen