Ron vindt zichzelf niet minder succesvol dan Carlo

Geplaatst op Mon 03 Dec 2018 om 14:45

Ron Boszhard vindt zichzelf niet minder succesvol dan zijn succesvollere broer Carlo Boszhard. Dat zegt hij in weekblad Story. Ron begrijpt helemaal niet waar het idee vandaan komt dat hij minder succesvol zou zijn. “Er wordt geroepen dat ik de minder succesvolle broer van Carlo zou zijn. Daar ben ik het niet mee eens en ik begrijp ook niet waarop dat gebaseerd is. Ik maak 150 afleveringen per jaar van verschillende programma’s als Zappsport en Bommetje“, zegt de ster van Avrotros.

Daarbij doet hij ook nog elke zomer een komedie, vertelt Boszhard. “Het gaat me niet om Carlo, maar de mensen die dat zeggen, hebben volgens mij de feiten niet op een rijtje.”

Toch is het wel zo dat Carlo een miljoen kijkers trekt met De TV kantine en Ron een stel tv-kijkende kinderen amuseert. “Men vindt het vaak een beetje zielig als je kinderprogramma’s maakt. Dan vragen ze wanneer je nu eens programma’s voor volwassenen gaat doen. Kennelijk zijn ze vergeten dat ik dat ook heb gedaan, naast dat ik al vijftien jaar kinderprogramma’s maak.”

Voor die volwassenen-tv-periode moeten we wel even terug in de tijd. “Ik heb grote shows als De Leukste Thuis, Spel zonder grenzen en Te land, ter zee en in de lucht gepresenteerd.”

Al met al voelt Ron zich niet het onderschoven broertje van Carlo, besluit hij.

Het Story-interview met Ron Boszhard kunt u lezen via Blendle.

Foto: Avrotros, Michel Schnater
28 Reacties op “Ron vindt zichzelf niet minder succesvol dan Carlo”


 1. Linde

  … Maar ook niet meer. Wanneer heeft hij voor het laatst een programma voor volwassenen gepresenteerd? Kinderprogramma’s maken is leuk, maar als je dat doet als je al dik in de 50 bent omdat je niks anders krijgt, is dat wel treurig. En om nou te zeggen dat Bommetje zo’n goed programma is, nee dat niet.

  Wat dat betreft heeft Carlo het beter gedaan, om te beginnen met een kinderprogramma..

 2. cathy

  Nou ik zie hem toch liever dan Carlo .

 3. Evelien

  Idd en hij is begonnen en eindigt met een kinderprogramma. Volgens mijn kun je dan op je 50e concluderen dat het mislukt is.

 4. Rick

  Hopelijk is hij wel een stuk aangenamer dan Carlo.. Wat een kwal

 5. Insider

  @rick Helaas, Ron is nog erger..

 6. Hans

  Hij heeft toch zijn tv cariere te danken aan carlo. Zoals al die andere bekende nederlanders met hun familie leden. Neem nu roelvink, hazes, brandstede, smit, de mol enz.

 7. Carlo

  Hahahahahahahahaha

 8. MediaPrins

  +1 voor Ron

 9. Woi!ter

  Carlo is toch begonnen met “De Gek Van De Week Show”?

 10. Linde

  @wolter Nee Carlo is volgens Wiki begonnen met Pauze TV.

 11. Paul

  Ron is een veel innemender presentator.
  En wat is er mis net kinderprogramma’s?
  Ieder zijn specialiteit.

 12. Annie

  Ron is altijd wat sneu.

 13. mark

  Ron is ook prima.

 14. mark

  Ron is ook prima misschien wel beter dan Carlo.

 15. Sigmund

  Een evenwichtig, zelfbewust persoon zou op de suggestie dat diens broer succesvoller is reageren met: “oh.”
  Ron Boszhard niet. Die reageert gepikeerd en steekt zichzelf wat veren in de bips met een uitgebreide beschrijving van zijn eigen vermeende successen. Dat zegt waarschijnlijk veel over Ron.

 16. Geronimo

  Het gras is groen, de hond die blaft en Ron is minder succesvol dan Carlo. Een moment stilte voor Ron graag

 17. Hans

  Carlo zijn ster is allang in zee gestort. Ron straalt nog (of hij nou leuk is of niet)

 18. Bob

  Persoonlijk vind ik dat Ron de kinderprogramma’s op een geheel eigen en bijzonder leuke manier maakt! Hij is wie hij is, dat vind je leuk of niet.

 19. Melle junior

  Ron is het jongetje dat niemand uitkoos.
  Zijn tv-talentloosheid is groter dan het heelal.
  Ron kon eigenlijk niks en daarom was hij bij de Tros een soort josti-band tv maker.

  Carlo is een tv dinosaurus…. vergane glorie .. nooit meegegaan met de tv tijd.

 20. kaatje

  Goh is het weer zo laat? Is dit gebroeders Boszhard al zo lang niet meer besproken geweest?

 21. kaatje

  thema

 22. Jan

  Ron heeft gelijk. Een succesvolle(re) carrière hangt niet altijd samen met alleen maar hoge kijkcijfers.

  Als je de carrières van beide Boszhards naast elkaar legt, dan is Ron’s carrière in lengte of continuïteit gewoon geslaagder dan die van Carlo, want Carlo’s carrière vertoont nog al wat gaten doordat hij niet altijd ─ vrijwillig of niet ─ aaneen stuk op de buis te zien is geweest. Ron daarentegen wél: hij is bij mijn weten vrijwel altijd met verschillende programma’s tot aan vandaag op tv gebleven.

  En ik vind een (bijna) aaneen gesloten tv-carrière zwaarder wegen dan (meer) kijkcijfers van een verknipte carrière.

 23. Thijs

  Ik vind het inderdaad veelzeggend dat hij zich zo verdedigt om deze kwestie. Zeg gewoon dat je nou eenmaal niet allemaal even succesvol kunt zijn. Carlo Boszhard is niet aaneengesloten op tv geweest, maar wel altijd achter de schermen bezig gebleven als producent, schrijver of regisseur. Dat Ron ook al die tijd te zien is geweest is natuurlijk net zo goed, maar dat sneue net-niet imago roept hij wel een beetje over zichzelf af door van die slachtofferrol uitspraken te doen. Ook over de band tussen Carlo en hun moeder laatst, of jezelf steeds publiekelijk uitnodigen voor Wie is de Mol. Als je vindt dat je zo succesvol bent dan heb je dat soort media aandacht niet nodig.

 24. critikast

  Carlo is slimmer, leuker, talentvoller en spontaner dan Ron, die gemaakt grappig is, bij volwassen kijkers al lang is uitgekotst en gewoon leuk met kinderen is. Houd het daarbij Ron. Natuurlijk kijk je met scheve ogen naar je talentvollere broer, maar verspil daar verder geen energie aan. Goed bezig jongen en niet jaloers zijn op je broer, want dan ben je natuurlijk wel een beetje…!

 25. Melle junior

  Ron moet naar sesamstraat… daar zal hij een toppertje zijn.
  Voor volwassen mensen is Ron uitgekost.

 26. burgos

  Ik vind het allebei niks, maar Ron heeft toch wel een erg groot bord voor z,n kop zeg.

 27. Bobby Eden

  Ron is een prima TV-maker die goed sfeer kan maken bij debielen en kinderen. Is ook gewoon een talent.

 28. KlatsBoem

  wat een gezeur op niks af, Ron moet blij zijn dat hij,met die kop als een orgeldraaier, sowieso op tv is, zo’n armoedig hoofd met als groot succesnummer …..bommetje, nee, dan heb je het wel gemaakt!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.