Plien van Bennekom nieuwe Kees & Co-buurvrouw

Plien van Bennekom gaat de buurvrouw van Simone Kleinsma spelen in de revival van de komedieserie Kees & Co. Haar personage heet Brenda. Dat heeft ze dinsdagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. Kees & Co draaide jarenlang om Kees en haar buurvrouw Sonja. Zij werd gespeeld door Esther Roord, maar die actrice is aan de kant geschoven. “Volgens mij zat Sonja meer op de mannenjacht en ik zit meer in de overbodige goedbedoelde adviezen“, aldus Van Bennekom.

Van Bennekom is een ietwat opdringerige buurvrouw. “Ik ben meer bezig met: blijf bij mij, we hadden het zo leuk en nu is ze zo druk met al die mensen in haar huis en dat vind ik jammer. Ik ben goedbedoeld hinderlijk aanwezig, zal ik maar zeggen.”

Naast Simone Kleinsma schitteren ook Chantal Janzen en Tibor Lukács in de hitserie. Zij spelen de schoondochter en zoon van Kees.

Als Kees na een verblijf in Spanje terugkeert, blijkt haar woning hier overgenomen door zoon Rudie en zijn liefje. Kees wordt opnieuw het middelpunt van een hectisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt, meldt RTL.

De nieuwe Kees & Co komt in 2019 op de buis.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen