Gordons eerste SBS 6-show heet Dat Verzin Je Niet

De eerste tv-show die Gordon voor SBS 6 gaat presenteren heet Dat Verzin Je Niet. Het programma gaat op zondag 13 januari om 21.30 uur in première. Dat heeft hij dinsdagavond bekendgemaakt in Shownieuws. Dat Verzin Je Niet zal de toon zetten voor Gordons SBS-avontuur, net zoals De Vreemde Eend dat deed voor Irene Moors. Dat programma bleek net zo middelmatig als alle programma’s die erna volgden. Deze week werd duidelijk waar dat allemaal toe heeft geleid: haar SBS-exit.

Hopelijk voor Gordon verloopt zijn overstap naar SBS iets succesvoller. Dat Verzin Je Niet is zijn eerste presentatieklus, maar zijn eerste SBS-klus is als jurylid in de nieuwe show DanceSing en dat begint al op 3 januari. De verwachtingen zijn laag gespannen: het lijkt de zoveelste dansshow.

Wat is Dat Verzin Je Niet precies? “Het wordt heel leuk. Het heet ‘Dat verzin je niet’. Het is eigenlijk geen quiz, maar stiekem een beetje veel. Er zitten vragen in met antwoorden die je onmogelijk kan weten, maar die je eigenlijk wel zou willen weten. Om een voorbeeld te noemen: ‘Wat was het eerste bijbaantje van Paus Franciscus?’ Was hij uitsmijter, tatoeëerder, stripper of buikspreker? Hij was uitsmijter.”

Het leuke aan dit programma is dat er altijd iemand, buiten mij om, met geld naar huis gaat. Dat kan of het publiek zijn of het koppel dat meedoet.”

De kandidaten spelen steeds tegen een publiek van honderd mensen. Er worden dan ook veel kandidaten gezocht. Aanmelden kan hier.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen