Paul de Leeuw trots op kijkcijfers Sint-show RTL 4

Paul de Leeuw is heel erg trots op de kijkcijfers van zijn eerste Sinterklaas-show op RTL 4. Hij had het lager ingeschat. Dat vertelde de presentator donderdagavond in RTL Boulevard. De Leeuw is definitief overgestapt van de NPO naar RTL en heeft zijn traditionele Sint-show meegenomen. Daar keken woensdagavond bijna 1,6 miljoen mensen naar, de hoogste score voor RTL 4 op die uitzendavond sinds maart 2016. “Om negen uur zag ik op mijn telefoon 72 berichtjes“, vertelt hij.

Toen wist hij het zeker. “Ik dacht: dan moet het goed bekeken zijn. Ik had het niet verwacht. Ik had verwacht rond de miljoen of 1,1 miljoen. Dan was ik ook blij geweest.”

Hij is erg tevreden over de show. “Wat ik leuk vind toen ik het programma terugzag, was dat het om het kleine gebaar ging. Gewoon mensen met elkaar verbinden. Ik vind dat dat goed gelukt is.”

Trekt hij nu een lange neus naar BNNVARA, waar hij zich overbodig voelde? “Revenge is het niet. Ik heb een beslissing genomen en ik ben blij dat die beslissing tot nu toe goed uitpakt. Het is totaal geen revenge.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen