Patty Brard vond Tatum en Heleen slechte roasters

Patty Brard is het eens met de kritiek van Shownieuws dat Tatum Dagelet het maandag niet best deed bij de opnames van The Roast of Johnny de Mol, die dinsdag wordt uitgezonden op tv. Dat heeft ze vrijdagavond gezegd in RTL Late Night. Ook Heleen van Royen was niet best, stelt La Brard. Ze was zelf een van de roasters, maar is als tv-professional wel wat gewend. “Je ziet ook dat een heleboel mensen niet echt uit dit vak komen en moeite hebben met een zaal en autocue“, sneert ze.

Konden sommige andere roasters van Johnny de Mol er niets van? “Zo hard wil ik het niet zeggen, maar een Tatum was ongemakkelijk en Heleen van Royen kan beter ook blijven schrijven, vind ik eigenlijk.”

Wie was de uitblinker van de avond? “De beste van de avond vond ik Danny Froger. Hij kreeg hem vol van iedereen en toen hij eenmaal aan de beurt was ging hij een soort van moppentappen.”

RTL Boulevard-verslaggever Rick Brandsteder vond de roast van De Mol wel erg team. Volgens hem is men immers bang om de oppermachtige mediafamilie De Mol tegen het hoofd te stoten.

Brard: “Rick Brandsteder zei bij RTL Boulevard dat het laffig was, maar ik vond het niet zo laf hoor. Er werden echt keiharde grappen gemaakt over die familie en je weet natuurlijk dat als je grappen maakt over de familie De Mol dat je daar nooit meer kan werken.”

Ik heb ook een grap gemaakt dat hij altijd in het buitenland is zodat hij niet naar die rottige zender van z’n vader hoeft te kijken, dus de grappen zijn echt best wel hard. Het is leuk.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen