Patty Brard vond Tatum en Heleen slechte roasters

Geplaatst op Sun 16 Dec 2018 om 11:00

Patty Brard is het eens met de kritiek van Shownieuws dat Tatum Dagelet het maandag niet best deed bij de opnames van The Roast of Johnny de Mol, die dinsdag wordt uitgezonden op tv. Dat heeft ze vrijdagavond gezegd in RTL Late Night. Ook Heleen van Royen was niet best, stelt La Brard. Ze was zelf een van de roasters, maar is als tv-professional wel wat gewend. “Je ziet ook dat een heleboel mensen niet echt uit dit vak komen en moeite hebben met een zaal en autocue“, sneert ze.

Konden sommige andere roasters van Johnny de Mol er niets van? “Zo hard wil ik het niet zeggen, maar een Tatum was ongemakkelijk en Heleen van Royen kan beter ook blijven schrijven, vind ik eigenlijk.”

Wie was de uitblinker van de avond? “De beste van de avond vond ik Danny Froger. Hij kreeg hem vol van iedereen en toen hij eenmaal aan de beurt was ging hij een soort van moppentappen.”

RTL Boulevard-verslaggever Rick Brandsteder vond de roast van De Mol wel erg team. Volgens hem is men immers bang om de oppermachtige mediafamilie De Mol tegen het hoofd te stoten.

Brard: “Rick Brandsteder zei bij RTL Boulevard dat het laffig was, maar ik vond het niet zo laf hoor. Er werden echt keiharde grappen gemaakt over die familie en je weet natuurlijk dat als je grappen maakt over de familie De Mol dat je daar nooit meer kan werken.”

Ik heb ook een grap gemaakt dat hij altijd in het buitenland is zodat hij niet naar die rottige zender van z’n vader hoeft te kijken, dus de grappen zijn echt best wel hard. Het is leuk.”

Foto: RTL
30 Reacties op “Patty Brard vond Tatum en Heleen slechte roasters”


 1. Roast Fan

  Haha, want Patty was zo goed. Viel heel erg in de herhaling met de ‘tips van tante Patty’.

 2. Hoofstraat

  Sommige foto’s worden nauwkeurig uitgezocht door de MC nichten om mensen belachelijk te maken. Jammer, want Patty ziet er wel goed uit nu zij zoveel is afgevallen.

 3. Simon stokvis

  Is Patty ook een ex van Johnny de Mol?

 4. Hoofstraat

  John de vader hoop ik… Willeke zou nooit accepteren dat Brard met haar zoon zou gaan.

 5. ary

  Botox vrouwtje.

 6. Meneer Kaktus

  Kansloze ingestudeerde nep-tv.

 7. Jack

  Patty Brard heeft ooit de luiers van baby Johnny de Mol verwisseld en daarvan werd gemaakt dat die 2 met elkaar hadden gerommeld? LOL

 8. Bears’den

  Gadverdamme! Daar is ze weer hoor!
  De borderliner wilt weer ff laten weten dat ze nog niet dood is en bestaat..
  Deze afschuwelijke heks moet gewoon begrijpen dat Nederland niet op haar zit te wachten!
  Ja sommige mensen die een beperking hebben vinden haar leuk, maar iemand met een gemiddeld verstand, en levenswijsheid, ziet dat deze heks een geestesziek persoon is..

  Ze is van top tot teen, van binnen en van buiten, een slecht en eng mens..
  Zo nep als patty, zijn er niet veel! Ze is nep op alle vlakken!

  Een afschuwelijk vies, eng, rot en nep persoon..

  Patty de borderline heks, ga weg, rot op uit Nederland en van de tv!

 9. Johan

  Over borderliners gesproken…..hallo Bears’den!
  Jij bent volgens mij de echte borderliner, en eentje die zijn toetsenbord op repeat heeft staan.

 10. Klaasje

  Patty ziet er goed uit. En knap van haar dat ze weer zo terug is op tv. Dat gun ik haar wel na alles wat ze heeft meegemaakt.
  En het is n leuk mens.

 11. Bears’den

  @ Johan

  Hahah.. Johan toch..
  Lekker sterk antwoord..
  Maar ik begrijp wel dat je met jou verstandelijke beperking een niet wat sterker reactie kan geven..
  Mensen die niet begrijpen wat borderline is, zien ook niet de personen die het hebben dus ja, k kan het je niet kwalijk nemen..

 12. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Lachen zeg. … zodat hij niet naar die rottige zender van z’n vader hoeft te kijken,
  Dat vinden wij echt een super de super top grap zeg. Jeetje.
  Zegt ze ook nog, als eindconclusie: dus de grappen zijn echt best wel hard.

  Dit is toch zielepoten-tv. Geen enkele tekstschrijver wilde even meewerken en een paar goede grappen schrijven. Oh ja vergeten. Het was al een kansloze actie om te beginnen, en eigenlijk niemand wilde er aan meedoen.

 13. Robert

  Haal die foto van Brard SVP weg, ik moet ervan over overgeven.

 14. danny

  Volgens mij moet we ons voorbereiden op een heel tamme roast morgen,,,Voor degene die het ook maar enigzins interesseert.

 15. anonymous

  Behalve Peter Pannekoek zaten er geen echte roasters bij.
  Waardeloos deze keer.
  Afleveringen worden steeds slechter.

 16. Mart

  Brarderliner óf
  Boarderliner?
  Het verschilt maar één letter.

 17. Bramderammer

  Wat een armoe…

 18. Solange

  Met Bears.den eens de Botox is in dr hersens geslagen…. ze denkt ik ben afgevallen dus gooi ik er maar shit uit… mens kan niks hoop dat die nooit meer op de buis verschijnt…wat een aandachtsgeil wijf…

 19. Solange

  Heleen en Tatum zijn knappe vrouwen daar is die Papoea jaloers op…..kijk alleen maar naar die foto van die zoeloe daar ga je toch van kotsen???

 20. Kees

  @Solange: ik weet het nou niet bij jou.
  Ben jij nou racistisch of zo?
  Een aanhangster van Pegida of de Nederlandse Volks Unie?

 21. Bears’den

  @ Kees

  Nee ik denk niet dat Solange een racist is.. Hij is eerder een realist.. Een nuchtere Hollander net als mijzelf!

 22. Annemiek

  Er is een hemelsbreed verschili tussen een papoea en een zulu Solange. Ken je geschiedenis en bovenal, je bent racistisch 😠

 23. dennis

  Patty is afgevallen mensen, zielige vrouw die om aandacht vraagt.

 24. Kees

  @Annemiek: Solange en Bears’den zijn racistisch, maar daarnaast vermoed ik dat het met hun geestelijk welzijn niet goed is gesteld.

 25. Godefroy France

  Papoea’s, zulu”s en vele anderen vergelijken met deze aanstellerige zeer vervelende ordinaire, liegende, uitgerangeerde, aandachtsjunkige “mevrouw” brard is vooral een belediging voor de voorgenoemde groepen.

  Zie geen enkele meerwaarde om deze “dame” ergens aan tafel te zetten.

  waarschijnlijk meer toekomstperspectief in de politiek “mefrouw” SS. BIJ1 kan best wel een plaatsje vrijmaken! kleurtje klopt.

 26. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Maarre, ff serieus. Gaan die ogen écht niet verder open door de plakwimpers of is het vel te slap geworden door die boulimia-aanvallen. Vragen vragen..
  Wij zien het commentaar van Angela met vertrouwen tegemoet.

 27. Mart Smeets z'n prostaat

  Het is wel een vieze nikker he,

 28. anonymous

  Patty is dankzij de maagband wel afgevallen maar haar hoofd wordt steeds lelijker.
  Is er nou niemand in haar vriendenkring die haar eerlijk durft te zeggen
  dat ze er niet uitziet?

 29. Mike

  Patty is juist zelf altijd heel gammel met een autocue. Dan gaat ze zenuwachtig praten en knijpt ze haar ogen op een rare manier samen.

 30. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Die vrouw is stuk. Helemaal kapot van de Botox, de drank, de ellende, de operaties, de ruzies met andere mensen, geldzucht, aandacht, tekort aan aandacht, grootheidswaanzin, achterbaksheid, de drank, de Botox, de paranoia, de fillers, de pillen, hadden we de drank al genoemd? Nou ja, witte wijn is geen drank, da’s een twaalfuurtje, en verder gewoon een uitzichtloos bestaan zonder vrienden (want ruzie), zonder familie (want ruzie), zonder een eigen plek in het zonnige zuiden ( want geen poen door die ruzies) en gaat ZO maar door.
  En daarom lieve kijkbuiskindertjes zit die lelijke engnek Patsie-Gatsie naast die aardige meneer Twan Huys de hele tijd jullie vrijdagavondplezier te vergallen. Ze kan niks anders. Boeiend.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.