Nog geen enkele tv-aanbieding voor Irene Moors

Een pijnlijke gewaarwording voor Irene Moors. De presentatrice heeft nog geen enkele aanbieding gehad sinds bekend is geworden dat SBS 6 niet verder met haar wil. Dat vertelt ze in gesprek met weekblad Story. Nu haar exclusieve contract bijna verloopt kan Moors voor elke omroep aan de slag. “Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik overal met open armen word ontvangen. Maar in theorie kan ik nu voor verschillende omroepen en zenders werken“, aldus de voormalig tv-ster.

Er is nog geen enkele partij met een voorstel gekomen. “Tot nu toe heb ik nog met niemand een gesprek gehad. Het komt zoals het komt. Al weet ik dondersgoed dat de aanbiedingen niet in groten getale zullen komen. Ik ben niet meer de jongste. Maar wie weet wat het allemaal oplevert.

Moors neemt niet alles aan wat haar wordt aangeboden. “Ik kijk naar het programma en zal niet koste wat kost iets presenteren omdat ik zo graag een eigen televisieprogramma wil hebben.

Kan ze niet teruggaan naar RTL? “Ik heb deze reacties ook gelezen, maar de keus is natuurlijk niet aan mij. Er moet wel iets te doen zijn. Maar ik sta overal voor open.”

Ze zou bij RTL een duo kunnen vormen met nieuwe aanwinst Caroline Tensen. “Dat lijkt mij ontzettend leuk.

Had ze haar vertrek bij SBS eigenlijk zien aankomen? “Ik had natuurlijk al enige tijd geen opnames staan en besprekingen bleven uit. Dan weet je genoeg. Ik ben alleen blij dat ik het nu al weet en niet pas over een paar maanden, wanneer het contract afloopt. Nu kan ik daadwerkelijk met andere mensen afspraken gaan maken.”

Alles is mogelijk en tegelijkertijd kan het zijn dat er niets gebeurt. Ik ben realistisch. Ik ben 51 jaar en programma’s passen wel of niet bij je.”

Het Story-interview met Irene Moors kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS, Nick van Ormondt

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen