Lee Towers gesloopt door Beste Zangers

Lee Towers vond de opnames van het NPO 1-programma Beste Zangers heel heftig. Het was net een sneltrein. Dat vertelt de zanger in weekblad Privé. Towers was in de afgelopen serie van de Jan Smit-show de senior. “Ik was de pater familias van het gezelschap. Vijf dagen lang hebben we keihard moeten werken. We begonnen meestal met de eerste repetities na het ontbijt rond half tien en gingen door tot ’s nachts half twee. Ik was na die tv-opnamen helemaal gesloopt.

Waarom was hij zo gesloopt? “Je moet toch in een kort tijdsbestek al die nummers van zeven artiesten opnemen. We hadden nauwelijks vrije tijd en ik heb eigenlijk niets van het eiland Ibiza, waar we waren, gezien.”

Toch kijkt hij vooral met positieve gevoelens terug op de opnames. “Ik vond het verrassend om mijn eigen liedjes op een geheel eigentijdse wijze door de jonkies gepresenteerd te krijgen. Het ontroerde me telkens.”

Dat er geregeld tranen over onze wangen rolden, kon niet uitblijven. Het tekende precies de sfeer van het onwijs leuke programma.”

Het Privé-interview met Lee Towers kunt u lezen via Blendle.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen